ΣΤΗΛΕΣ

Το χιουμοριστικό tweet του Independent για Μπαλοτέλι

Το χιουμοριστικό tweet του Independent για Μπαλοτέλι
© PAUL GREENWOOD/BPI

Ο Μάριο Μπαλοτέλι πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Premier League 170 ημέρες αφότου υπέγραψε στη Λίβερπουλ και ο Independent τον "αποθέωσε". Δείτε το απολαυστικό τιτίβισμα για τον "Super Mario".

Ήταν η βραδιά του... forgotten one (ξεχασμένου). Ο Μάριο Μπαλοτέλι μπήκε στο 73ο λεπτό ως αλλαγή στη θέση του Ντάνιελ Στάριτζ κατάφερε να γίνει μέσα σε 11 μόλις λεπτά ο ήρωας της Λίβερπουλ αφού με δικό του νικητήριο γκολ η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς επικράτησε 3-2 της Τότεναμ και πλησίασε στους τρεις πόντους την προνομιούχο 4η θέση.

Το γκολ του Ιταλού φορ ήταν το πρώτο του στην Premier League 170 ημέρες από τότε που υπέγραψε στη Λίβερπουλ, μετά μάλιστα από 16 ματς αφλογιστίας και 48 ανεπιτυχείς τελικές προσπάθειες.

Το χιουμοριστικό tweet του Independent για Μπαλοτέλι
© LIVERPOOL FC VIA GETTY IMAGES

Ήταν δε τόσο αναπάντεχο για όλους το γεγονός πως ο "Super Mario" βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα που λίγο μετά το γκολ η αγγλική εφημερίδα "Independent" ανακοίνωσε το γεγονός γράφοντας στον λογαριασμό της στο Twitter: "Ο Μάριο Μπαλοτέλι σκόραρε. Δεν κάνουμε πλάκα".

Όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς, το όνομα Μπαλοτέλι έπαιξε για πολλή ώρα στα social media, με έναν μάλιστα οπαδό της Λίβερπουλ να βρέθηκε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση αμέσως μετά το γκολ του Ιταλού.

Το χιουμοριστικό tweet του Independent για Μπαλοτέλι
© REUTERS

Και αυτό γιατί τη στιγμή που περνούσε στο ματς ως αλλαγή είχε γράψει πως "εάν ο Μπάλο βάλει το νικητήριο γκολ, θα φάω το ίδιο μου το σκ@@@". Τί τις ήθελε τις βαρύγδουπες δηλώσεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ