ΣΤΗΛΕΣ

To "καυτό" ραντεβού Κ.Ρονάλντο-Νερέιδα!

To "καυτό" ραντεβού Κ.Ρονάλντο-Νερέιδα!
Ρονάλντο-Γκαγιάδο © BIG PICTURES

O Κ.Ρόναλντο επιστράτευσε τους σωματοφύλακές του για να μην τον πλησιάσει η "πρώην" Ν.Γκαγιάρδο (pics)!

Ο λόγος για τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, και την άλλοτε αγαπημένη του Νερέιδα Γκαγιάρδο, που συναντήθηκαν το βράδυ της Κυριακής για πρώτη φορά μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους, με το τετ α τετ τους να επιφυλλάσει μία άσχημη έκπληξη στην 26χρονη "εκρηκτική" Ισπανίδα.
Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε μαζί με έναν φίλο του σε ένα νάιτ-κλαμπ στη Μαγιόρκα, κάνοντας μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του με τους "μερένγκες" (την περασμένη Παρασκευή ηττήθηκαν από τη Γιουβέντους με 2-1 στο τουρνουά Peace Cup), όταν ξαφνικά τον αντιλήφθηκε η πρώην του και έσπευσε να τον πλησιάσει.

Όταν όμως έφτασε κοντά, απομακρύνθηκε από τους σωματοφύλακες του παίκτη, με τη Νερέιδα να φωνάζει μάταια "Μα είναι ο πρώην φίλος μου", την ώρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνέχιζε αγέρωχος το περπάτημά τους προς τα εμπρός, αγνοώντας την επιδεικτικά.

Η συμπεριφορά πάντως αυτή του Πορτογάλου είχε "εξήγηση", με τη Γκαγιάρδο να κριτικάρει πριν αρκετούς μήνες δημόσια τον παίκτη, χαρακτηρίζοντάς τον "μαμάκια" και "άνδρα χωρίς προσωπικότητα" καθώς επέλεξε να διακόψει το δεσμό τους μέσω ενός sms...

Photostory:



Κάντε κλικ να δείτε όλες τις φωτογραφίες.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ