ΣΤΗΛΕΣ

Το μαύρο... στρινγκ του Αντρέι Σεβτσένκο!

Το μαύρο... στρινγκ του Αντρέι Σεβτσένκο!
Σεβτσένκο-τσέλσι

Ο Ουκρανός φορ εντοπίστηκε να φοράει μαύρο στρινγκ σε γήπεδο του γκολφ, σύμφωνα με αγγλικό μέσο!

Ο κυριότερος λόγος είναι φυσικά η απογοητευτική παρουσία του στο "Στάμφορντ Μπριτζ" τους προηγούμενους 18 μήνες, με τον άλλοτε κάτοχο της "Χρυσής Μπάλας" να αποτυγχάνει να δικαιώσει τις προσδοκίες του ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, και να θεωρείται από πολλούς ως η χειρότερη μεταγραφή όλων των εποχών στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ πλέον φροντίζει να δίνει και επιπλέον αφορμές...
Η εφημερίδα που φρόντισε να "εκθέσει" αυτή τη φορά τον ακριβοπληρωμένο άσο των Κυπελλούχων Αγγλίας είναι η "Sun", η οποία αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα (15/4) πως ο Ουκρανός φορ "εντοπίστηκε" σε γήπεδο του γκολφ να φοράει ένα μικρό μαύρο... στρινγκ.

Το συγκεκριμένο σκηνικό έλαβε χώρα στο "Wentworth Club" της περιοχής του Σέρεϊ, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του Σεβτσένκο αλλά και τις προπονητικές εγκαταστάσεις της Τσέλσι, με αρκετούς γκόλφερς να βρίσκονται στο ίδιο χώρο και να βλέπουν έκπληκτοι τον παίκτη να φοράει γυναικείο εσώρουχο.

"Δεν είναι ασυνήθιστο γεγονός ο Σεβτσένκο να παίζει έναν ή δύο γύρους. Τα μέλη τον αφήνουν συνήθως μόνο. Ένα γκρουπ παιδιών είχαν τελειώσει το παιχνίδι τους και ξαφνικά αντιλήφθηκαν την παρουσία του Σεβτσένκο, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να τον παρακολουθούν", τόνισε με δηλώσεις του μία πηγή της εφημερίδας και συμπλήρωσε:

"Καθώς έβγαλε τη μπάλα από την τρύπα του γηπέδου, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Ένα στρινγκ σε γήπεδο του γκολφ είναι αναμφισβήτητα ένα σπάνιο θέαμα".

Η εφημερίδα συμπληρώνει το ρεπορτάζ αναφέροντας πως ο Σεβτσένκο είναι φανατικός λάτρης του συγκεκριμένου αθλήματος, ενώ φροντίζει να "ειρωνευτεί" τον φορ της Τσέλσι, καθώς ο υπογράφων το σχετικό κείμενο υπογραμμίζει πως πέρα από φανέλες, τζινς και ποδοσφαιρικές φανέλες ομάδων, ίσως ο παίκτης λανσάρει και νέα... εσώρουχα στα γήπεδα του γκολφ.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ