ΣΤΗΛΕΣ

Το νέο "καυτό" αμόρε του Κασίγιας!

Το νέο "καυτό" αμόρε του Κασίγιας!
Σάρα Καρμπονέρο-Κασίγιας

Η σέξι αθλητική ρεπόρτερ, Σ.Καρμπονέρο, φέρεται να είναι το νέο φλερτ του Ίκερ Κασίγιας (photos+vds)!

Το τελευταίο διάστημα, ο γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει συνδέσει το όνομά του με ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα ερωτικά γαϊτανάκια στην Ιβηρική χερσόνησο, με ισπανικά ΜΜΕ να έχουν αποκαλύψει πως "πολιορκεί" την σέξι παρουσιάστρια αθλητικών ειδήσεων, Σάρα Καρμπονέρο.
Η Καρμπονέρο, η οποία είναι δημοσιογράφος του ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού "Telecinco" έχει πολύ σοβαρή σχέση με τον Χόρχε Φερνάντες, παρουσιαστή της εκπομπής "Ο τροχός της τύχης" στον τηλεοπτικό σταθμό "Antenna 3", όμως οι φήμες θέλουν τον Κασίγιας να έχει έρθει πολύ κοντά με την συγκεκριμένη γυναίκα...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ειδύλλιο αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών στη Νότια Αφρική, όπου το κανάλι "Telecinco" είχε αναλάβει την κάλυψη της διοργάνωσης, με τον γκολκίπερ της Εθνικής Ισπανίας να ερωτεύεται την πανέμορφη ρεπόρτερ.

Το εντυπωσιακό είναι πως αν και έχει περάσει καιρός, ο Κασίγιας εξακολουθεί -σύμφωνα με δημοσιεύματα- να στέλνει λουλούδια στην 25χρονη Καρμπονέρο, και ουδείς ξέρει αν θα υπάρξει happy end στο συγκεκριμένο φλερτ από πλευράς του άσου της "βασίλισσας".

Photostory:



Κάντε κλικ για να δείτε όλες τις φωτογραφίες με τη Σάρα Καρμπονέρο.


































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ