ΣΤΗΛΕΣ

Τρώνε και κοιμούνται χάρη στους... οπαδούς!

Τρώνε και κοιμούνται χάρη στους... οπαδούς!
Μασέζε-οπαδοί

Η Μασέζε της Serie D απειλείται από χρέη, και οι παίκτες... τρώνε και κοιμούνται χάρη στους οπαδούς!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, τα χρέη έχουν "περικυκλώσει" το σύλλογο με αποτέλεσμα οι παίκτες να τρώνε, να ντύνονται και να κοιμούνται με έξοδα των οπαδών αλλά και χάρη στην γενναιοδωρία αρκετών εστιατόρων της περιοχής.
Ακόμα και η νέα διοίκηση, η οποία ανέλαβε το τιμόνι του συλλόγου τον περασμένο Δεκέμβρη, δεν έχει καταφέρει να βελτιώσει την κατάσταση: η καταβολή μισθών προς τους ποδοσφαιριστές δεν έχει γίνει ακόμα, ενώ τα χρέη από την προηγούμενη ιδιοκτησία που ανέρχονται σε 1 εκ.ευρώ δεν έχουν ακόμα εξωφληθεί.

Τα άσχημα όμως δεν τελειώνουν εκεί: τις προηγούμενες εβδομάδες απολύθηκαν ο προπονητής Γκαβίνο Μπαρμπάτο και ο αθλητικός διευθυντής Κριστιάν Σαλβαλντόρι, ενώ μετά την διακοπή του πρωταθλήματος αρκετοί παίκτες της ομάδας έπαψαν να ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της Μασέζε.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το γήπεδο κρίθηκε ακατάλληλο για να φιλοξενήσει αγώνες με θεατές, με αποτέλεσμα η ομάδα να δίνει από τον Ιανουάριο τους εντός έδρας αγώνες της κεκλεισμένων των θυρών και οι οπαδοί να κάνουν διαμαρτυρίες έξω από αυτό.

Βέβαια, το τελευταίο πρόβλημα της ομάδας δεν είναι κάτι το τρομερό. Άλλωστε, ο βρεγμένος (παίκτης και οπαδός της Μασέζε) τη βροχή δεν την φοβάται...






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ