ΣΤΗΛΕΣ

Ξεκινά το πιο σέξι πρωτάθλημα στον κόσμο!

Ξεκινά το πιο σέξι πρωτάθλημα στον κόσμο!
kentriki_2009_5_16_3_47_41

Το πιο σέξι πρωτάθλημα στον κόσμο, το Lingerie Football League, ξεκινά στις ΗΠΑ στις 4 Σεπτεμβρίου (pics+vds)!

Και αυτό για το λεγόμενο Lingerie Football (ποδόσφαιρο με γυναικεία εσώρουχα) μετατρέπεται σε Lingerie Football League (LFL), με το νέο αυτό πρωτάθλημα να ξεκινά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, να έχει διάρκεια περίπου 20 εβδομάδων, και να συμμετέχουν σε αυτό δέκα σούπερ "καυτές" γυναικείες ομάδες.
Τα ονόματα των ξεχωριστών αυτών ομάδων είναι: Philadelphia Passion, Chicago Bliss, Miami Caliente Bank, New York Euphoria, Tampa Breeze, Dallas Desire, Denver Dream, Los Angeles Temptation, San Diego Seduction, Seattle Mist, ενώ αναμένεται να χωριστούν σε ανατολική και δυτική περιφέρεια.

Τα... σύνεργα των ημιερασιτεχνών παικτριών (τα έσοδά τους θα προκύπτουν από τα εισιτήρια που θα κόβονται στους αγώνες) δεν είναι άλλα από προστατευτικά κράνη, επιγονατίδες, κοντά σορτς και μπικίνι, με τις συμμετέχουσες να δίνουν από τον προσεχή Σεπτέμβριο και έπειτα, έναν αγώνα κάθε Παρασκευή, σε μεγάλα στάδια της χώρας.

"Η κεντρική ιδέα στην οποία στηρίζεται όλο αυτό το οικοδόμημα είναι πως όμορφες γυναίκες μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο σκληρά όπως οι άνδρες, αλλά ταυτόχρονα να μη χάνουν την θηλυκότητά τους", δήλωσε το μέλος της Dallas Desire, Τζέσι Τζέιμες, επισημαίνοντας ότι το ανώτατο όριο βάρους μίας κοπέλας για να έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει είσοδο σε μία ομάδα είναι 54-56 κιλά.

Η όμορφη εξωτερική εμφάνιση και η έλλειψη περιττών κιλών δεν είναι πάντως τα μοναδικά εφόδια που καλείται να έχει κάποια για να ενταχθεί σε μία ομάδα από αυτές που θα πάρουν μέρος στο προσεχές πρώτο πρωτάθλημα του LFL: θα χρειαστεί να δείξει τις ικανότητές της σε πολλές αθλητικές δοκιμασίες όπως το τρέξιμο, το κυνήγι της μπάλας και η εξουδετέρωση των αντιπάλων παικτριών.

Οι σύλλογοι έχουν ανοίξει ήδη τις πόρτες τους σε όλες τις ενδιαφερόμενες με σκοπό να βρουν -μέσα από τις προπονήσεις- αυτές που είναι οι πλέον άξιες για να στελεχώσουν το ρόστερ τους, με τις συμμετοχές να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και μία ολόκληρη χώρα (ΗΠΑ) να περιμένει το νέο αυτό πρωτάθλημα, που δεν θα μοιάζει με οποιαδήποτε άλλο.

Για τους απανταχού θαυμαστές του αμερικανικού ποδοσφαίρου αλλά και του ωραίου φύλλου, υπομονή μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου όπου θα ανοίξει η αυλαία. Μέχρι τότε πάρτε μία πρώτη γεύση από... Lingerie Football League:






























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ