ΣΤΙΒΟΣ

Χρήση μαριχουάνας παραδέχτηκε ο Μπολτ

Χρήση μαριχουάνας παραδέχτηκε ο Μπολτ
Μπολτ

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ παραδέχτηκε ότι έχει κάνει χρήση μαριχουάνας σε νεαρή ηλικία, ωστόσο τόνισε ότι είναι "καθαρός"

Ο κορυφαίος Τζαμαϊκανός σπρίντερ αποκάλυψε πως όταν ήταν ήταν παιδί είχε δοκιμάσει μαριχουάνα, όπως όλοι κάνουν στη χώρα του.
" Στη Τζαμάικα όταν είσαι παιδί μαθαίνεις πως να στρίβεις ένα τέτοιο τσιγάρο. Όλοι έχουν δοκιμάσει μαριχουάνα. Το ίδιο έχω κάνει κι εγώ. Στην οικογένειά μου και στους στενούς συγγενείς μου δεν υπάρχει κάποιος που να καπνίζει κι εγώ δεν βρίσκομαι σε χώρους που κάνουν χρήση μαριχουάνας", είπε αρχικά ο Μπολτ.

" Οι άνθρωποι μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Εγώ ξέρω πως είμαι καθαρός. Αυτό μετρά κι όχι αυτό που λένε οι άλλοι", έσπευσε να ξεκαθαρίσει ο 22χρονος αστέρας του στίβου, για να μιλήσει για τις επιτυχίες του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και όχι μόνο:

" Οι επιτυχίες μου οφείλονται στη σκληρή δουλειά. Στην οικογένειά μου, όλα γυρίζουν γύρω από τον αθλητισμό. Έχουμε γονίδια από τη Δυτική Αφρική, είμαστε ιδιαίτερα γεροδεμένοι άνθρωποι. Από την εποχή της δουλείας, προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Θέλω να γίνω ένας θρύλος. Θέλω να ωθήσω τον στίβο σε νέες διαστάσεις".





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ