ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Ευρωπαϊκό στίβου: Εκτός ημιτελικού η Πεσιρίδου

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου στον ημιτελικό των 100μ με εμπόδια στο ευρωπαϊκό
Η Ελισάβετ Πεσιρίδου στον ημιτελικό των 100μ με εμπόδια στο ευρωπαϊκό 2022 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου δεν κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος καθώς κατέλαβε την έκτη θέση στους προκριματικούς στα 100μ. με εμπόδια και έτσι έμεινε εκτός.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου έμεινε εκτός ημιτελικού στο Ευρωπαϊκό πρωταθλήμα στίβου της Ρώμης καθώς τερμάτισε έκτη στην τρίτη προκριματική σειρά και κατετάγη 14η στο σύνολο των αθλητριών στα 100μ. με εμπόδια.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σημείωσε χρόνο 13.32 και σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ εξέφρασε την απογοήτευσή της για την επίδοσή της: " Τα έκανα όλα λάθος από την αρχή έως το τέλος. Ο κόσμος σε κρίνει από ένα αποτέλεσμα και ξέρω ότι θα με κρίνουν άσχημα. Δεν μου αρκεί η συμμετοχή, έχω συμμετάσχει σε πολλά Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, ήθελα κάτι παραπάνω. Στεναχωριέμαι γιατί δεν είμαι πρωτάρα για να κάνω αυτά τα λάθη."

Υπενθυμίζεται ότι, την Παρασκευή (7/6) στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ξεχωρίζουν οι συμμετοχές του Μίλτου Τεντόγλου στα προκριματικά του μήκους και ο τελικός της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στα 20χλμ βάδην.

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ