ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η απίστευτη ατάκα του Καραλή στο SPORT24: "Μικρός έβλεπα τους σημαιοφόρους στο σχολείο και ζήλευα"

/  2024 / 16  /   (
/ 2024 / 16 / ( EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν από τα πρόσωπα των Ολυμπιακών Αγώνων, κουβαλώντας μάλιστα την ελληνική σημαία στην τελετή λήξης. Αυτό ήταν το συγκινητικό του μήνυμά μέσα από το SPORT24.

Ο Εμμανουήλ Καραλής έζησε την υπέρτατη τιμή. Μαζί με την Ευαγγελία Πλατανιώτη μπήκαν πρώτοι στο Σταντ ντε Φρανς, κουβαλώντας την γαλανόλευκη σημαία στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου.

Ο Μανόλο έζησε μαγικούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Φυσικά, πρώτα απ' όλα εκπλήρωσε το όνειρό του, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στον τελικό του άλματος επί κοντώ, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο και την τελευταία μέρα ηγήθηκε της ελληνικής αποστολής.

Λίγο πριν από την αναχώρηση της Team Hellas για την Αθήνα, ο Καραλής μοιράστηκε τα συναισθήματά του με το SPORT24, λέγοντας μία απίστευτη ατάκα.

"Μικρός έβλεπα τους σημαιοφόρους που κουβαλούσαν την σημαία στο σχολείο και ζήλευα. Τώρα κουβάλησα εγώ τη σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο συναίσθημα, είναι πρωτόγνωρο για εμένα. Δεν έχω λόγια, τι άλλο να πω, τα έζησα όλα σε αυτούς τους Ολυμπιακούς" ανέφερε συγκεκριμένα.

Το πρωί της Δευτέρας (12/8) ανάρτηση έκανε και ο πατέρας του Εμμανουήλ Καραλή, Χάρης, ο οποίος έγραψε: "Παιδί μου κερδίσαμε! Το μετάλλιο αυτό ανήκει στην οικογένεια μας!

Ειναι η δίκη μας ΝΙΚΗ! Δώσαμε μαχες και τις κερδίσαμε! Νικήσαμε τους φόβους μας, παλέψαμε με δαίμονες,νικήσαμε τον ρατσισμό και την άβυσσο που παραλίγο να μας καταπιεί! Και ΝΑΙ βγήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ!.

Γιε μου υπάρχει και καλύτερος κόσμος και ανήκεις σε αυτόν!!! Γιώργο Πομάσκι, Τρένερ Τσεπάνσκι και Χρήστο Μελετογλου σας Ευχαριστω!"

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ