ΣΤΙΒΟΣ

Η Λεμπέντεβα δεν θα κατέβει στο Gala της Φιλοθέης

Η Λεμπέντεβα δεν θα κατέβει στο Gala της Φιλοθέης
Λεμπέντεβα

Ο προγραμματισμός της Ρωσίδας άλτριας, δεν θα της επιτρέψει να συμμετάσχει στο "10ο Filothei Women Gala"

Δυστυχώς, ο κόσμος που θα βρεθεί την Τετάρτη (27/05) στη Φιλοθέη για να παρακολουθήσει το "10ο Filothei Women Gala", δεν θα έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει από κοντά τις προσπάθειες της Τατιάνα Λεμπέντεβα.

Η Ρωσίδα άλτρια του τριπλούν και του μήκους, επισκέπτεται κάθε χρόνο την Ελλάδα και συμμετέχει σε πολλά μίτιτνγκ προεροιμασίας για τους μεγάλους αγώνες.

Μάλιστα, η Λεμπέντεβα είχε λάβει μέρος στο Gala της Φιλοθέης το 2008, όμως για την εφετινή περίοδο έχει κάνει άλλα σχέδια, καθώς θα ξεκινήσει τους αγώνες της λίγο αργότερα.

" Πέρυσι έλαβα πρώτη φορά μέρος στο 'Filothei Women Gala'. Πάντα ξεκινούσα τους αγώνες μου προς τα τέλη Ιουνίου, όμως πέρυσι μετά τον τραυματισμό μου, χρειαζόμουν έναν αγώνα μήκους, μετά τους αγώνες πρωταθλητριών συλλόγων.

Ο αγώνας στο Γκαλά της Φιλοθέης με εξέπληξε θετικά, από τη ζεστασιά του κόσμου και τον υψηλό συναγωνισμό που αντιμετώπισα. Διαθέτει ένα γρήγορο διάδρομο, που συντείνει σε καλές επιδόσεις.

Σε συνδυασμό δε, με το υψηλό επίπεδο και των άλλων αθλητριών έκανε τον αγώνα πολύ ενδιαφέροντα και συναρπαστικό. Φέτος, εάν δεν ξεκινούσα στα μέσα Ιουνίου τους αγώνες μου (πάλι στην Ελλάδα), θα μου άρεσε να βρεθώ ξανά στο Gala Φιλοθέης

", ήταν τα λόγια της Ρωσίδας άλτριας.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ