ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η συγκίνηση του Τζούνη μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου και η αναφορά στην μητέρα του: "Μάνα τα καταφέραμε!"

Η συγκίνηση του Τζούνη μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου και η αναφορά στην μητέρα του: "Μάνα τα καταφέραμε!"
GLOMEX

Ο Κωνσταντίνος Τζούνης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο το αγώνισμα της δισκοβολίας, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και στη διάρκεια των δηλώσεών του έκανε μία ξεχωριστή αναφορά στη μητέρα του.

Ο Κωνσταντίνος Τζούνης πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας (2/9) εξαιρετική εμφάνιση, η οποία συνοδεύτηκε και από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο αγώνισμα της δισκοβολίας, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Έλληνας πρωταθλητής που αγωνίστηκε τελευταίος κατά σειρά, έστειλε το δίσκο στα 41 μέτρα και 32 εκατοστά με την πέμπτη του προσπάθεια.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά την κατάκτηση του μεταλλίου του έκανε μία ξεχωριστή αναφορά στην μητέρα του: "Μάνα τα καταφέραμε!".

"Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Θέλω να πω: "Μάνα, τα καταφέραμε"! Ήταν ένας στόχος μου, να γίνω Παραολυμπιονίκης με μετάλλιο. Και ήθελα πρώτα απ’ όλα να αποδείξω στον εαυτό μου, ότι όλα όσα έκανα μετά το Τόκιο, δεν πήγαν χαμένα. Γιατί τέσσερα χρόνια, δεν είναι λίγα. Εκανα πολύ σκληρή δουλειά. Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος και όλοι ήμασταν κοντά στις επιδόσεις", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ