ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ

Καραλής: "Δακρύζω από χαρά κάθε μέρα εδώ και μία εβδομάδα"

Καραλής: "Δακρύζω από χαρά κάθε μέρα εδώ και μία εβδομάδα"
Ο Εμμανουήλ Καραλής πανηγυρίζει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι INTIME SPORTS

Δύο μόλις ημέρες μετά τη λήξη των 33ων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων και οκτώ μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στον τελικό του άλματος επί κοντώ, ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε μία ανάρτηση στα social media με 10 στιγμές του από το Παρίσι, με τη λεζάντα να δείχνει τη συγκίνησή του για το μεγάλο του επίτευγμα.

Ο Εμμανουήλ Καραλής στους Ολυμπιακούς Αγώνες νίκησε για ακόμη μία φορά το σκοτάδι που πριν μόλις δύο χρόνια τον είχε κυριεύσει, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του άλματος επί κοντώ και έγινε ένας από τους 10 αθλητές που επέστρεψαν στην Ελλάδα από το Παρίσι με διάκριση.

Μόλις δύο ημέρες μετά τη φαντασμαγορική Τελετή Λήξης, που ήταν σημαιοφόρος της Ελλάδας μαζί με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, ο 24χρονος επικοντιστής έκανε μία ανάρτηση στα social media, μέσα από τις οποία επέλεξε τις 10 στιγμές της μαγικής του πορείας στην Πόλη του Φωτός, ενώ άφησε και ένα μήνυμα για το πόσο μετράει για τον ίδιο η τρίτη θέση του βάθρου στην οποία βρέθηκε.

"Δακρύζω από χαρά κάθε μέρα εδώ και μία εβδομάδα. Δεν ξέρετε τι σημαίνει αυτό για εμένα. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τη στήριξη", αναφέρει χαρακτηριστικά το ποστάρισμα του "Μανόλο".

TAGS ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ