MATCHCENTER

Φιλικά Συλλόγων - Ποδόσφαιρο Ανδρών

CEV European Golden League - Βόλεϊ Ανδρών

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Κατερίνα Στεφανίδη: Προπόνηση στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης – “Αισθάνομαι ότι είμαι έγκυος εδώ και δύο χρόνια!”

Η Κατερίνα Στεφανίδη διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της Print Screen

Η Κατερίνα Στεφανίδη διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και συνεχίζει δυναμικά τη γυμναστική της, όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της.

Η Κατερίνα Στεφανίδη μπήκε επίσημα στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της ένα video, όπου συνεχίζει να γυμνάζεται, με φουσκωμένη την κοιλίτσα της.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης αποκάλυψε πως η προπόνησή της αρχίζει να αλλάζει, ενώ μίλησε με ειλικρίνεια για τα συμπτώματα που βιώνει αλλά και τις αλλαγές στη διατροφή της.

Σε ανάρτησή της στα social media, η Στεφανίδη εξέφρασε την απορία της για το πόσα πράγματα δεν συζητούνται ανοιχτά γύρω από την εγκυμοσύνη, ενώ έστειλε και ένα σαφές μήνυμα σε όσους κάνουν σχόλια που δεν βοηθούν τις εγκυμονούσες. “Κάθε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη, αλλά σχόλια του τύπου ‘κάτσε να δεις ακόμα’ δεν βοηθάνε καμία εγκυμονούσα σε κανένα επίπεδο” τόνισε χαρακτηριστικά.

 

“Η προπόνηση έχει αρχίσει να αλλάζει λιγάκι και φαντάζομαι θα αλλάξει αρκετά τους επόμενους μήνες.

Σε αντίθεση με αυτά που έχω ακούσει και διαβάσει η διατροφή μου έχει σταθεροποιηθεί σε σχέση με προηγούμενους μήνες χωρίς ποσοτικές και ποιοτικές υπερβολές.

Τα συμπτώματα έχουν πολλαπλασιαστεί. Τα περισσότερα από αυτά δεν τα γνώριζα/περίμενα παρά το πόσα βιβλία έχω διαβάσει. Γιατί δεν μιλάνε περισσότερες γυναίκες για αυτά;

Αισθάνομαι ότι ο χρόνος περνά πολύ γρήγορα αλλά την ίδια στιγμή αισθάνομαι ότι είμαι έγκυος εδώ και δύο χρόνια.

Τέλος, κάθε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη αλλά καλό θα ήταν να είναι συμβουλή. Σχόλια του τύπου «κάτσε να δεις ακόμα» δεν βοηθάνε καμία εγκυμονούσα σε κανένα επίπεδο”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ