ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ντουπλάντις: Χάθηκε στην αγκαλιά της συντρόφου του μετά το διαστημικό του άλμα και το νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ

Armand Duplantis, of Sweden, gets a kiss after setting a new world record during the men's pole vault final at the 2024 Summer Olympics, Monday, Aug. 5, 2024, in Saint-Denis, France. (AP Photo/David J. Phillip)
Armand Duplantis, of Sweden, gets a kiss after setting a new world record during the men's pole vault final at the 2024 Summer Olympics, Monday, Aug. 5, 2024, in Saint-Denis, France. (AP Photo/David J. Phillip) © 2024 DAVID J. PHILLIP / AP IMAGES

Συγκινημένος ο Αρμάντ Ντουπλάντις έπεσε στην αγκαλιά της αγαπημένης του μετά το νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ και το άλμα στα 6,25μ.

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις έβαλε το όνομά του με ολόχρυσα γράμματα στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων αφού στον τελικό του άλματος επί κοντώ έκανε τόσο ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων όσο και παγκόσμιο ρεκόρ!

Έχοντας εξασφαλίσει το χρυσό μετάλλιο (με άλμα στα 6 μέτρα), έκανε ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων ξεπερνώντας τα 6 μέτρα και 10 εκατοστά με την πρώτη προσπάθεια (το μέχρι πρότινος ρεκόρ ήταν 6.03μ) ενώ στη συνέχεια έβαλε τον πήχη στα 6,25μ και τρέλανε όλο τον πλανήτη.

Συγκινημένος ο Αρμάντ Ντουπλάντις αμέσως μετά το διαστημικό του άλμα χάθηκε στην αγκαλιά της αγαπημένης του, Ντεζιρέ Ινγκλάντερ, που αποτελεί τη Νο 1 θαυμάστριά του.

Ο Ντουπλάντις χάθηκε στην αγκαλιά της συντρόφου του μετά το διαστημικό του άλμα και το νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ
Ο Ντουπλάντις χάθηκε στην αγκαλιά της συντρόφου του μετά το διαστημικό του άλμα και το νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ © 2024 DAVID J. PHILLIP / AP IMAGES


Το εντυπωσιακό μοντέλο, παρακολουθούσε με αγωνία την προσπάθειά του και πανηγύρισε έξαλλα το επίτευγμα του συντρόφου της.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΑΡΜΑΝΤ ΝΤΟΥΠΛΑΝΤΙΣ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ