ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Εμμανουήλ Καραλής στο SPORT24: "Αυτή είναι η καλύτερη εκδοχή του Μίλτου Τεντόγλου για να μου δείξει την αγάπη του"

Ο Εμμανουήλ Καραλής στο SPORT24: "Αυτή είναι η καλύτερη εκδοχή του Μίλτου Τεντόγλου για να μου δείξει την αγάπη του"
SPORT24 / DIMOS BOULOUKOS

Λίγη ώρα μετά την απονομή των μεταλλίων στους τρεις Ολυμπιονίκες του επί κοντώ στο Παρίσι, ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε στο SPORT24 για την αγάπη που δέχεται τα τελευταία 24ωρα, αλλά και για το πώς τον συνεχάρη ο καλός του φίλος, Μίλτος Τεντόγλου.

Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε στο SPORT24 λίγη ώρα αφότου παρέλαβε το χάλκινο μετάλλιό του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης, ενώ αποκάλυψε τον "λυρικό" τρόπο με τον οποίο τον συνεχάρη για το επίτευγμά του, ο καλός του φίλος, Μίλτος Τεντόγλου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μανόλο:

"Τώρα που πιάνω το μετάλλιο, αρχίζω σιγά - σιγά και το συνειδητοποιώ. Εντάξει, είναι το πιο βαρύ μετάλλιο που έχω κατακτήσει, το πιο συναισθηματικό και το πιο σημαντικό για μένα, όπως για κάθε αθλητή ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.

Σήμερα ήρθαν οι γονείς μου στο Ολυμπιακό Χωριό, να τους δείξω πως ζούσαμε όλες αυτές τις ημέρες. Περάσαμε ωραίες στιγμές μαζί και τώρα θα πάω να τους δείξω και να τους δώσω το μετάλλιο.

Τώρα που χαλάρωσα, ναι, είμαι χάλκινος Ολυμπιονίκης και το συνειδητοποιώ σιγά- σιγά. Είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ υπερήφανος και ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους που μου έδειξαν τέτοια υποστήριξη, όλες αυτές τις ημέρες.

Παιδιά, δεν έχω δει τα πάντα, αλλά όλοι οι φίλοι μου είναι στην Ελλάδα, μου έχουν πει ότι έχει γίνει ένας χαμός με όλα αυτά τα μηνύματα και όλο αυτό το κύμα αγάπης που έχω λάβει και τους ευχαριστώ όλους για αυτό.

Τώρα είναι η ώρα του Μίλτου (Τεντόγλου). Θα πάω να τον δω, να τον ευχαριστηθώ και σίγουρα θα γιορτάσουμε ό,τι και να κάνει. Σήμερα το πρωί που έπλενα τα δόντια μου, ήρθε στο δωμάτιο, έκλεισε την πόρτα, με είδε, μου έσφιξε το χέρι, μου έκανε ένα νεύμα και έφυγε.

Οπότε λογικά αυτή είναι η καλύτερή του εκδοχή για να μου δείξει την αγάπη του, να μου πει συγχαρητήρια και ότι έχω τον σεβασμό του".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ