ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Γιώργος Πομάσκι στο SPORT24 για τον Καραλή: “Ο Μανόλο έχει για πλάκα τα 6,10 μ.”

Ο Εμμανουήλ Καραλής είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το αντιλήφθηκαν όλοι όσοι έγιναν μάρτυρες του μεγάλου ρεκόρ που πέτυχε την πρώτη ημέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο ΣΕΦ. Μάλιστα, ο Γιώργος Πομάσκι έδωσε μια ιδέα στο SPORT24 για τα… “προσεχώς” του γελαστού παιδιού!

Ο Μανόλο κατέρριψε δύο φορές το δικό του 5,94 μ. (πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου) με 5,95μ. και έπειτα πέρασε καθαρά και με άνεση τα 6,01μ. που είναι απόλυτο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ των ανδρών.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε ότι έχει και μεγαλύτερα ύψη και εξήγησε ότι πρώτα πρέπει να σταθεροποιηθεί στα 6 μέτρα.

Ο πατέρας του και προπονητής του Χάρης Καραλής, τον παρακολουθούσε συγκινημένος ενόσω εκείνος υπέγραφε αυτόγραφα στα μικρά παιδιά και έλεγε στο SPORT24: “Να είναι καλά και να χαίρεται όπως σήμερα. Αυτό έχει σημασία”.

Το Στάδιο είχε σχεδόν αδειάσει από τον πολύ κόσμο και στις κερκίδες είχαν ξεμείνει κάποιοι προπονητές, ο 25χρονος χάλκινος Ολυμπιονίκης με το μαρκαδόρο ανά χείρας και τα παιδιά που ακόμα δεν είχαν προλάβει να πάρουν το αυτόγραφό τους.

Ο έτερος προπονητής της ομάδας του Εμμανουήλ, ο δάσκαλος Γιώργος Πομάσκι, κούμπωνε το μπουφάν του και περπατούσε προς την έξοδο. Έξω από το ΣΕΦ είπε τη μεγάλα ατάκα στο SPORT24:

“Ο Μανόλο έχει για πλάκα τα 6,10 μ.”. Κι η αλήθεια είναι ότι ο Καραλής προσπάθησε να τα προσεγγίσει, όταν ανέβασε την μπάρα στα 6,08μ, αλλά ήταν ήδη αρκετά κουρασμένος.

“Είναι πολύ καλά και δεν επαναπαύεται. Στο επί κοντώ δεν είναι εύκολο να ρίξεις ρυθμούς, επειδή έρχονται συνεχώς νέα παιδιά από πίσω”, πρόσθεσε ο κύριος Πομάσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ