ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Μίλτος Τεντόγλου στο SPORT24: "Πολύ ωραία η απονομή γιατί το στάδιο ήταν γεμάτο"

Ο Μίλτος Τεντόγλου στο SPORT24: "Πολύ ωραία η απονομή γιατί το στάδιο ήταν γεμάτο"
SPORT24 / DIMOS BOULOUKOS

Ο Μίλτος Τεντόγλου εξήγησε στο SPORT24 γιατί η απονομή στο Παρίσι ήταν πιο ιδιαίτερη και, δεδομένα, πιο όμορφη από αυτή στο Τόκιο.

Ο ελληνικός εθνικός ύμνος ακούστηκε σε όλο το Παρίσι για χάρη του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος έκανε το back-to-back στο μήκος και εδραίωσε τη θέση του, ως ο κορυφαίος άλτης του κόσμου.

Λίγα λεπτά μετά από την απονομή του χρυσού μεταλλίου στο "Σταντ ντε Φρανς" ο Μίλτος Τεντόγλου βρέθηκε εκ νέου ενώπιον των δημοσιογράφων και μίλησε στο SPORT24 για όλα αυτά που φέρνει το νέο χρυσό μετάλλιο, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο υποδέχθηκαν στα Γρεβενά τη νέα μεγάλη επιτυχία του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Σχετικά με το πως αντιλαμβάνεται τη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου: "Το έχω συνειδητοποιήσει. Δεν ήταν έκπληξη για εμένα, το περίμενα. Έχω κερδίσει πολλά μετάλλια. Χάρηκα για την απονομή να πω την αλήθεια. Ήταν ωραία γιατί ήταν γεμάτο το στάδιο και ήταν και η οικογένειά μου και με έβλεπε. Ήρθε η οικογένειά μου στο Ολυμπιακό χωριό και ύστερα ήρθα εδώ" (στο στάδιο).

Σε ερώτηση για το αν πρόλαβε να ξεκουραστεί μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου: "Όχι ιδιαίτερα να είμαι ειλικρινής, έκανα πολλά πράγματα χθες το βράδυ. Είχα αντιντόπινγκ και συνέντευξη Τύπου και είχα υπερένταση".

Για το πώς εισέπραξε την αγάπη του κόσμου για το επίτευγμά του: "Είδα αρκετά ωραία πράγματα και χαίρομαι. Στα Γρεβενά, στην πόλη μου έγινε χαμός και είμαι σίγουρος ότι πέρασαν καλά και είμαι χαρούμενος για αυτό".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ