ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Οι οκτώ στον τελικό των 200 μέτρων: Ο Λάιλς, ο Τεμπόγκο, ο Νάιτον και οι άλλοι μεγάλοι σπρίντερ

Noah Lyles, of the United States, competes during a heat in the men's 100-meter semifinal at the 2024 Summer Olympics, Sunday, Aug. 4, 2024, in Saint-Denis, France. (AP Photo/Petr David Josek)
Noah Lyles, of the United States, competes during a heat in the men's 100-meter semifinal at the 2024 Summer Olympics, Sunday, Aug. 4, 2024, in Saint-Denis, France. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO / PETR DAVID JOSEK

Με τον τρίτο καλύτερο χρόνο προκρίθηκε στον τελικό των 200 μέτρων ο Νόα Λάιλς, που στοχεύει στο δεύτερο χρυσό μετάλλιο μετά από εκείνο στα 100 μέτρα.

Σπουδαία μάχη αναμένεται να γίνει το βράδυ της Πέμπτης (8/8 στις 21:30) στον τελικό των 200 μέτρων στο Σταντ ντε Φρανς.

Ο Λετσίλ Τεμπόγκο από τη Μποτσουάνα έγραψε τον καλύτερο χρόνο στις ημιτελικές σειρές (19.96), με τον Αμερικανό Κένεθ Μπέντναρεκ να ακολουθεί (20.00) και τον Νόα Λάιλς να έχει την τρίτη καλύτερη επίδοση (20.08).

Άλεξ Ογκάντο (Δομινικανή Δημοκρατία), Έριγιον Νάιτον (Αμερική), Τζόσεφ Φάνμπουλε (Λιβερία), Ταπιγουανάσι Μακαράγου (Ζιμπάμπουε) και Μακανακάισε Τσαράμπα (Ζιμπάμπουε) συμπλήρωσαν την οκτάδα για την αυριανή μάχη των μεταλλίων.

Ο Λάιλς θέλει να κάνει το 2/2 μετά από το χρυσό στα 100 μέτρα, ωστόσο ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, όπως μεγάλη είναι και η καταπόνησή του μετά από τις μάχες των προηγούμενων ημερών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ