ΣΤΙΒΟΣ

Οι συμμετοχές του "FILOTHEI WOMEN GALA"

Οι συμμετοχές του "FILOTHEI WOMEN GALA"
Φιλοθέη (2008)

Με τη συμμετοχή σπουδαίων ονομάτων θα διεξαχθεί στις 27 Μαΐου το "10ο FILOTHEI WOMEN GALA"

Το δελτίο τύπου το Α.Ο.Φιλοθέης:

Η αντίστροφη μέτρηση για το 10ο FILOTHEI WOMEN GALA έχει ήδη αρχίσει. Απομένουν μόλις 10 ημέρες για το κορυφαίο ελληνικό μίτινγκ στίβου που έχει αποκλειστική θέα…το "ασθενές" φύλο! Μέσα στο ταρτάν δεσπόζουν γυναίκες όλων των αθλητικών επιπέδων, από μαθήτριες δημοτικού από όλη την Ελλάδα μέχρι πρωταθλήτριες κόσμου και Ολυμπιονίκες.

Ο δημιουργός του FILOTHEI WOMEN GALA, Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος - Ομοσπονδιακός προπονητής διευθυντής των αγώνων και διευθυντής του Α.Ο.Φιλοθέης αναφερόμενος στη φετινή διοργάνωση επεσήμανε χαρακτηριστικά:

" Ο Α.Ο. Φιλοθέης διοργανώσει το 10ο FILOTHEI WOMEN GALA, το οποίο συνδέει το μαθητικό, αναπτυξιακό αθλητισμό βάσης στο στίβο με τις κορυφαίες αθλήτριες. Με τη θερμή συμπαράσταση του Δημάρχου Φιλοθέης, κ. Θεόφραστου Οικονομίδη, του Νομάρχη Αθηνών, Γιάννη Σγουρού, του Υφυπουργείου Αθλητισμού και ασφαλώς, του ΣΕΓΑΣ φιλοδοξεί το Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης 'Στ. Κυριακίδης' (Τετάρτη 27 Μαΐου) να πλημμυρίσει από φανατικούς του στίβου.

Η συμμετοχή των Ελληνίδων πρωταθλητριών σε συνδυασμό με τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες και Ολυμπιονίκες αναμένεται και φέτος, να προσφέρουν ένα θέαμα υψηλών προδιαγραφών. Με το 10ο FILOTHEI WOMEN GALA ξεκινάνε οι διεθνείς διοργανώσεις στο ελληνικό καλεντάρι στίβου και σηματοδοτείται η έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου".

Το φετινό GALA συμπληρώνει τα… 10 του χρόνια. Ξεχωριστή στιγμή των…γενεθλίων μας θα αποτελέσει η βράβευση των Ελληνίδων πρωταθλητριών που κατέχουν το πανελλήνιο ρεκόρ στα έξι αγωνίσματα που περιλαμβάνει το μίτινγκ.

100μ. εμπόδια- Βούλα Πατουλίδου
100μ- Κατερίνα Θάνου
Άλμα σε ύψος – Νίκη Μπακογιάννη
Άλμα επί κοντώ – Αφροδίτη Σκαφίδα
Άλμα σε μήκος- Νίκη Ξάνθου
Τριπλούν – Πηγή Δεβετζή

Το πρόγραμμα του Filothei Women Gala

15.45 ΜΗΚΟΣ Παγκορασίδων- Κορασίδων- Νεανίδων
16.15 ΥΨΟΣ Παγκορασίδων- Κορασίδων- Νεανίδων
16.45 ΤΡΙΠΛΟΥΝ
17.00 ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
17.15 ΥΨΟΣ
17.30 100μ. ΕΜΠΟΔΙΑ
17.45 50μ. ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ
18.30 ΜΗΚΟΣ
18.30 100μ. ΑΠΛΑ Παγκορασίδων- Κορασίδων- Νεανίδων
18.40 100μ. ΑΠΛΑ





























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ