ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αναχωρεί για την Γαλλία το πρώτο γκρουπ της αποστολής του στίβου

2024 /    / 2   (  / EUROKINISSI)
2024 / / 2 ( / EUROKINISSI) ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Το πρώτο γκρουπ της Ολυμπιακής ομάδας στίβου θα αναχωρήσει το Σάββατο (20/7) για το Αντονί της Γαλλίας. Ανάμεσα στους αθλητές που θα ταξιδέψουν βρίσκεται και ο Μίλτος Τεντόγλου.

Το πρώτο γκρουπ της Ολυμπιακής ομάδας στίβου θα αναχωρήσει το Σάββατο (20/7) για το Αντονί της Γαλλίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας και της κατάλληλης προσαρμογής στις κλιματολογικές συνθήκες της Γαλλίας. Ανάμεσα στους αθλητές που θα ταξιδέψουν βρίσκεται ο Μίλτος Τεντόγλου μαζί με τους Χρήστο Φραντζεσκάκη, Μιχάλη Αναστασάκη, Παναγιώτα Δόση, Σταματία Σκαρβέλη και Πολυνίκη Εμμανουηλίδου.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν οι προπονητές των αθλητών και ο τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ, Χρήστος Μελέτογλου.

Η χρήση του κέντρου για την προπόνηση των αθλητών της Εθνικής Ομάδας Στίβου εξασφαλίστηκε από την Ομοσπονδία η οποία προέβη σε συνεργασία με τον Δήμο Αντονί που εκεί αντιδήμαρχος είναι ο Έλληνας Ιωάννης Βουλδούκης.

Ο Χρήστος Μελέτογλου δήλωσε:

"Πρόκειται για προπονητικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών με προπονητήριο και για τις ρίψεις, αίθουσες ενδυνάμωσης και εκγύμνασης. Ό,τι καλύτερο για την προετοιμασία των αθλητών και των αθλητριών μας.

Ο ΣΕΓΑΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Δήμου, ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ζαν-Ιβ Σενάν, τον Αντιδήμαρχο Ιωάννη Βουλδούκη και τον Ρόμπερτ Εμιγιάν για όλες αυτές τις παροχές".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ