ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Αδαμοπούλου: "Έχω ανάμεικτα συναισθήματα, με συγκινεί που ήρθε η πρόκριση"

Ολυμπιακοί Αγώνες, Αδαμοπούλου: "Έχω ανάμεικτα συναισθήματα, με συγκινεί που ήρθε η πρόκριση"
INTIME SPORTS

Διπλή εκπροσώπηση θα έχει η Ελλάδα στον τελικό του άλματος επί κοντώ στις γυναικές καθώς η Αριάδνη Αδαμοπούλου κλείδωσε την θέση της στον τελικό, πλάι στην Κατερίνα Στεφανίδη. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, η 23χρονη αθλήτρια αποκάλυψε ότι ένιωσε ένα μικρό τράβηγμα στους αγώνες των προκριματικών και δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι είναι συγκινημένη για την πρόκριση.

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες θα βρεθεί στον τελικό του άλματος επί κοντώ στις γυναίκες καθώς πέρασε τα 4.40. Η 23χρονη αθλήτρια δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι είναι συγκινημένη για την πρόκριση της και ανέφερε ότι στις προσπάθειες που έκανε ένιωσε ένα μικρό τράβηγμα στον δικέφαλο.

Για την πρόκρισή της στον τελικό:

"Σίγουρα περίμενα την πρόκριση στον τελικό με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Ωστόσο, το ότι εν τέλει ήρθε με συγκινεί πάρα πολύ. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα γιατί ήταν μια σταθερή εμφάνιση αλλά στο ύψος 4.55 ένιωσα ένα μικρό τράβηγμα στον δικέφαλο και με ανησυχεί λίγο αλλά θα κοιτάξω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ ώστε να είμαι σε θέση να αγωνιστώ σε δύο μέρες".

Για τις προσδοκίες της για τον τελικό που θα χρειαστεί να περάσει τα 4.50 που είναι το ατομικό της ρεκόρ:

"Μακάρι να βγει, κυρίως θέλω να μπω στον αγώνα και να είμαι υγιής, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ελπίζω σε μια καλή εμφάνιση. Πρέπει για τις επόμενες δύο ημέρες να έχω το πόδι μου στον πάγο για να μπορέσω να ζήσω την γιορτή του αθλητισμού. Είμαι ικανοποιημένη από την προσπάθεια, πάμε για τον τελικό."

Σχετικά με τον τελικό του Εμμανουήλ Καραλή:

" Θα βρίσκομαι στο Ολυμπιακό χωριό δυστυχώς δεν θα το παρακολουθήσω από κοντά αλλά σίγουρα θα δω τον τελικό του επί κοντώ στους άνδρες από την τηλεόραση".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ