ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, ακοντισμός: Η Τζένγκο πέρασε στον τελικό με την 5η καλύτερη επίδοση και φετινό ατομικό ρεκόρ

Ολυμπιακοί Αγώνες, ακοντισμός: Η Τζένγκο πέρασε στον τελικό με την 5η καλύτερη επίδοση και φετινό ατομικό ρεκόρ
Η Ελίνα Τζένγκο πανηγυρίζει την πρόκρισή της στον τελικό του ακοντισμού στους Ολυμπιακούς Αγώνες INTIME SPORTS

Η Ελίνα Τζένγκο πιστοποίησε σε έναν ακόμα αγώνα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Η Ελληνίδα αθλήτρια προκρίθηκε στον τελικό του ακοντισμού με την 5η καλύτερη επίδοση από τις 12 αθλήτριες και με φετινό ατομικό ρεκόρ.

Παρούσα στον τελικό του ακοντισμού στην πρώτη παρουσία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες δήλωσε η Ελίνα Τζένγκο (μέλος της Team Future της bwin).

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας αν και ξεκίνησε "χλιαρά" στον δεύτερο προκριματικό γύρο με βολή στα 52,02μ, στη συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της.

Αρχικώς έκανε ρίψη στα 61,09μ για να μπει στις 12 αθλήτριες παίρνουν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, ενώ στην τρίτη και τελευταία της προσπάθεια ξεπέρασε κατά πολύ το όριο των 62,00μ και με βολή στα 63,22μ κατέρριψε το φετινό ατομικό της ρεκόρ που ήταν 61,71μ και θα μπει με την 5η καλύτερη επίδοση στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΛΙΝΑ ΤΖΕΝΓΚΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ