ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Φραντζεσκάκης: Με τη 12η θέση στον τελικό της σφυροβολίας ολοκλήρωσε το ταξίδι του στο Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες, Φραντζεσκάκης: Με τη 12η θέση στον τελικό της σφυροβολίας ολοκλήρωσε το ταξίδι του στο Παρίσι
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης δεν κατάφερε να κάνει μεγάλη ρίψη που θα του εξασφάλιζε τη συνέχεια του στους οκτώ αθλητές του τελικού της σφυροβολίας και με τη 12η επίδοση (73,34μ.) ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Παρίσι.

Με δύο άκυρες και μία έγκυρη προσπάθεια στα 73,34μ ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι ο Χρήστος Φραντζεσκάκης.

Ο Έλληνας Φραντζεσκάκης κατέλαβε την 12η θέση, καθώς η βολή του δεν του έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίσει στον τελικό, μπαίνοντας στους οκτώ αθλητές που θα έχουν την ευκαιρία για ακόμα τρεις ρίψεις.

Θυμίζουμε ότι ο 24χρονος πέρασε στον τελικό με βολή στα 75,53μ με την 11η καλύτερη επίδοση, ενώ το φετινό του ρεκόρ είναι 76,68μ.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ