ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Τατιάνα Γκούσιν κατέλαβε την 9η θέση στον τελικό του άλματος εις ύψος

/  2024 / 9  (  / EUROKINISSI)
/ 2024 / 9 ( / EUROKINISSI) ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η Τατιάνα Γκούσιν αν και ξεκίνησε καλά με το πρώτο της εύστοχο άλμα στο 1,86μ, στη συνέχεια έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες στο 1,91μ και τέθηκε εκτός συνέχεια στον τελικό του άλματος εις ύψος.

Στην 9η θέση στον τελικό του άλματος εις ύψος τερμάτισε η Τατιάνα Γκούσιν, καθώς η Ελληνίδα άλτρια δεν κατάφερε να περάσει το 1,91μ.

Η 29χρονη πανελληνιονίκης πραγματοποίησε τρία άκυρα άλματα σε ένα ύψος που αποδεδειγμένα το έχει, αφού το ατομικό και φετινό της ρεκόρ είναι στο 1,94μ, την ώρα που είχε κάνει ιδανική εκκίνηση στο "Stade de France" πηδώντας με άνεση το 1,86μ.

Ωστόσο, θυμίζουμε ότι αυτή ήταν η πρώτη της παρουσία της Γκούσιν σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ η Ελλάδα είχε και πάλι εκπρόσωπο σε τελικό άλματος εις ύψος γυναικών μετά το χάλκινο μετάλλιο της Νίκης Μπακογιάννη στην Ατλάντα το 1996.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ