ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ

Ολυμπιακοί αγώνες: Η υπερήφανη ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για το χάλκινο μετάλλιο του Καραλή

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον αγωνιστικό χώρο πριν το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον αγωνιστικό χώρο πριν το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμμανουήλ Καραλής σκόρπισε χαρά και συγκίνηση σε όλη την Ελλάδα με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης αποθέωσε τον αθλητή των ερυθρολεύκων μέσω των social media.

Το έκτο μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είναι γεγονός από το βράδυ της Δευτέρας (5/8), με τον Εμμανουήλ Καραλή να εξαργυρώνει τη φοβερή σεζόν του με την ύψιστη διάκριση για έναν αθλητή, ένα ολυμπιακό μετάλλιο.

Αυτό ήταν το χάλκινο, χάρη στο άλμα του 24χρονου επικοντιστή στα 5 μέτρα και 95 εκατοστά, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, να αποθεώνει τον κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ και αθλητή των ερυθρολεύκων, δημοσιεύοντας την ανάρτηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ολυμπιακοί αγώνες: Η υπερήφανη ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για το χάλκινο μετάλλιο του Καραλή

"ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Έγραψε ιστορία ο θρυλικός Εμμανουήλ Καραλής, καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού!

Ο άλτης του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού κέρδισε την τρίτη θέση στο άλμα επί κοντώ, στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, αφού "πέταξε" πάνω από τα 5,90μ., στον τελικό στη γαλλική πρωτεύουσα!

Συγχαρητήρια Μανόλο", ανέφερε αναλυτικά ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στην ανάρτησή του για την επιτυχία του Καραλή.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ