ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Καραλής αποθέωσε τον Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο, με τρεις λέξεις και μία συμβολική φωτογραφία

/  2024 / 11  (  / EUROKINISSI)
/ 2024 / 11 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος από τον Μίλτο Τεντόγλου έφερε ενθουσιασμό στον καλό του φίλο Εμμανουήλ Καραλή, με τον χάλκινο Ολυμπιονίκη να εκφράζει τα συναισθήματά του μέσω τριών λέξεων και μίας φωτογραφίας.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό του μήκους και φρόντισε να επιβεβαιώσει με εμφατικό τρόπο την ανωτερότητά του -εδώ και αρκετά χρόνια- στο αγώνισμα, αφού με άλμα στα 8.48 κατέκτησε την πρωτιά και έκανε δύο τα χρυσά μετάλλιά του σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από την επιτυχία του το 2021 στο Τόκιο.

Η επιτυχία αυτή έφερε πλατιά χαμόγελα σε όλο το φίλαθλο κοινό και ενθουσιασμό στους δικούς του ανθρώπους, με έναν εξ αυτών να είναι και ο πολύ καλός φίλος του, Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος έστειλε άμεσα τα συγχαρητήριά του μέσω των social media.

"ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!", ήταν το μήνυμα του Καραλή στον Τεντόγλου μέσω Instastory, με τον χάλκινο ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ να συνοδεύει με αυτές τις τρεις λέξεις μία κοινή τους φωτογραφία, που είναι αγκαλιά με τον Τεντόγλου.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Καραλής αποθέωσε τον Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο, με τρεις λέξεις και μία συμβολική φωτογραφία
INSTASTORY ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗ

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ