ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Καραλής: Ιπτάμενος Μανόλο, κατέκτησε με το σπαθί του το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες, Καραλής: Ιπτάμενος Μανόλο, κατέκτησε με το σπαθί του το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι
24MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε υπερήφανη όλη την Ελλάδα στον τελικό του επί κοντώ, με τον πρωταθλητή μας να απογειώνεται πάνω από τα 5.90μ και να κατακτάει το χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο.

Ο σπουδαίος Εμμανουήλ Καραλής πέταξε -κυριολεκτικά και μεταφορικά- στο Σταντ ντε Φρανς και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Ο Μανόλο έδειξε τεράστια βελτίωση σε σχέση με το Τόκιο, όπου είχε καταλάβει την 4η θέση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε άκρως εντυπωσιακά τον αγώνα, περνώντας με την πρώτη προσπάθεια τα 5.50μ, τα 5.70μ, τα 5.80μ, 5.85μ. και τα 5.90μ.

Το άλμα στα 5.90μ. που του χάρισε το μετάλλιο

Ακολούθως, απέτυχε στην πρώτη του προσπάθεια στα 5.95μ, τα οποία αποφάσισε να αφήσει, για να δοκιμάσει την τύχη του στα 6.00μ. Οι δύο προσπάθειές του εκεί δεν ήταν επιτυχημένες, όμως τα 5.90μ ήταν αρκετά για να τον φέρουν στο βάθρο. Να σημειώσουμε πως αν περνούσε τα 5.95μ θα έκανε και πανελλήνιο ρεκόρ, αφού αυτό είναι 5.93μ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα άλματα του Καραλή πάνω από τα 5.50μ. και πάνω από τα 5.70μ.

Τα άλματα του Καραλή πάνω από τα 5.80μ. και πάνω από τα 5.85μ.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ