ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί αγώνες, Καραλής: Πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5.75μ. και πανηγύρισε με εντυπωσιακό τρόπο

Ολυμπιακοί αγώνες, Καραλής: Πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5.75μ. και πανηγύρισε με εντυπωσιακό τρόπο

Ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5.75μ στον προκριματικό του επί κοντώ και θέλησε να δείξει τον ενθουσιασμό του πανηγυρίζοντας με στιλ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής μπήκε εξαιρετικά στον προκριματικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες αφού ξεπέρασε τα 5.60μ. με την πρώτη προσπάθεια και το γεγονός αυτό του έδωσε αυτοπεποίθηση, αφού συνέχισε το ίδιο καλά και πέρασε με την πρώτη τόσο τα 5.70μ. όσο και τα 5.75μ.

Μάλιστα, όταν πέρασε τον πήχη των 5.75μ. (στα 5.80μ. το όριο για την πρόκριση στον τελικό) θέλησε να δείξει τον ενθουσιασμό του με έναν ιδιαίτερο πανηγυρισμό, αφού έκανε πως "πυροβόλησε" και κατόπιν έβαλε τα όπλα του ξανά στις θήκες, λίγο πριν χαιρετήσει το κοινό μπροστά στην κάμερα.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ