ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Καραλής αποκάλυψε το μήνυμα που του έστειλε ο Ντουπλάντις την παραμονή του τελικού του επί κοντώ

/  2024 / 10  (  / EUROKINISSI)
/ 2024 / 10 ( / EUROKINISSI) ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε το υπέροχο μήνυμα που του έστειλε ο Μόντο Ντουπλάντις την παραμονή του τελικού του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο Εμμανουήλ Καραλής πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Λίγη ώρα μετά την τεράστια επιτυχία του, ο νεαρός Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτησή του στο Instagram, αποκάλυψε το υπέροχο μήνυμα που του έστειλε ο διαστημικός Μόντο Ντουπλάντις την παραμονή του τελικού.

Ο Σουηδός ρέκορντμαν -που έκανε Ολυμπιακό ρεκόρ με άλμα στα 6μ10 και νέο παγκόσμιο ρεκόρ ξεπερνώντας 6μ25- είχε φροντίσει να ενθαρρύνει ψυχολογικά τον Καραλή, μία ημέρα πριν από τον κρίσιμο αγώνα. Για την ακρίβεια του είχε πει "Τα άλματά σου φαίνονται εξαιρετικά. Ας ανεβούμε σε αυτό το πόντιουμ". Και αυτό συνέβη τελικά.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Καραλής αποκάλυψε το μήνυμα που του έστειλε ο Ντουπλάντις την παραμονή του τελικού του επί κοντώ
Η συνομιλία του Εμμανουήλ Καραλή με τον Μόντο Ντουπλάντις @MANOLO INSTAGRAM ACCOUNT

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΡΜΑΝΤ ΝΤΟΥΠΛΑΝΤΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ