ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ο Μίλτος Τεντόγλου στο SPORT24: "Δεν κουράστηκα καθόλου, στον τελικό πάμε... όλα μέσα από το πρώτο άλμα"

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ο Μίλτος Τεντόγλου στο SPORT24: "Δεν κουράστηκα καθόλου, στον τελικό πάμε... όλα μέσα από το πρώτο άλμα"

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στο SPORT24 για την πρόκρισή του στον τελικό του άλματος εις μήκος, τονίζοντας ότι δεν κουράστηκε και ότι στον τελικό θα πάει για να το "τελειώσει" από το πρώτο άλμα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο του Τόκιο την Τρίτη (6/8), καθώς πηδώντας με άνεση στο πρώτο του άλμα στα 8.32μ πήρε απευθείας την πρόκριση στον τελικό.

Μιλώντας στο SPORT24 υποστήριξε ότι δεν πιέστηκε και δεν κουράστηκε καθόλου, ενώ δήλωσε έτοιμος να πάει στον τελικό και να... τελειώσει τη δουλειά στο πρώτο άλμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Δεν μου αρέσει το πρωινό και δεν ήταν και καλά σήμερα. Ο αέρας ήταν λίγο περίεργος, είχε δηλαδή αρνητικό άνεμο. Επίσης, η θερμοκρασία δεν ήταν τόσο καλή.

Από την Ελλάδα είμαι, συνήθως κάνω προπονήσεις σε μεγαλύτερη ζέστη. Τώρα 20 βαθμοί και 17 που είχε όταν ξεκίνησα ζέσταμα είναι λίγη για μένα, αλλά δεν πειράζει.

Έκανα πολύ καλή επίδοση, δεν κουράστηκα καθόλου, δεν το πίεσα καθόλου και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος".

Για το αν είχε στο μυαλό του πριν ξεκινήσει ένα τέτοιο άλμα: "8.20μ υπολόγιζα εγώ ή 8,15μ με 8,20μ. Εκεί. Συνήθως τα πετυχαίνω, τώρα ξέφυγε όμως, λίγο αυτό".

Για το αν διαφοροποιεί την αντιμετώπιση που θα έχει στον τελικό το γεγονός ότι είναι ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τόκιο: "Όχι, δεν δουλεύει έτσι το μυαλό μου εμένα. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, ό,τι έχεις κάνει πριν δεν έχει καμία σημασία. Όλοι έχουν ίσες δυνατότητες στον τελικό κι ο καθένας μπορεί να το πάρει πραγματικά και δεν έχω καμία πίεση εγώ τέτοια".

Για τη στρατηγική του στον τελικό: "Στον τελικό πάμε... όλα μέσα από το πρώτο άλμα, βάζω λίγο μπροστά τη φόρα, γιατί τώρα την ασφάλισα. Βάζεις μπροστά τη φόρα, τρέχεις κι ό,τι γίνει. Ή άκυρο ή έγκυρο καλό, κάτι τέτοιο".

Για το μήνυμά του στους Έλληνες: "Ευχαριστώ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σε δύο μέρες τελικό. Βάλτε ΕΡΤ να με δείτε, ώρα θα 'ναι".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ