ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τεντόγλου έφερε το 7ο μετάλλιο της Ελλάδας στο Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τεντόγλου έφερε το 7ο μετάλλιο της Ελλάδας στο Παρίσι
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος και έφερε το 7ο μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος και έφερε το 7ο μετάλλιο της Team Hellas στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ήδη η Ελλάδα έχει κατακτήσει δύο μετάλλια στην κωπηλασία, το χάλκινο των Παπακωνσταντίνου - Γκαϊδατζή και το χάλκινο των Κοντού - Φίτσιου καθώς επίσης το ασημένιο μετάλλιο του Χρήστου στην κολύμβηση (200μ. ύπτιο) και το χάλκινο του Τσελίδη στο τζούντο (κατηγορία των 90 κιλών), το χάλκινο του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους και το χάλκινο του Εμμανουήλ Καραλή στο άλμα επί κοντώ.

Μάλιστα, περάσαμε τα έξι μετάλλια που είχαμε κατακτήσει στο Ρίο το 2016 και βάζουμε πλώρη για τα οκτώ που είχαμε κατακτήσει στην Ατλάντα.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τεντόγλου έφερε το 7ο μετάλλιο της Ελλάδας στο Παρίσι

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ