ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πού και πότε θα δείτε τον τελικό της Ντρισμπιώτη στα 20χλμ βάδην

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πού και πότε θα δείτε τον τελικό της Ντρισμπιώτη στα 20χλμ βάδην
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στον αγώνα της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης το 2023 EUROKINISSI SPORTS

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ανοίγει το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών στον στίβο έχοντας μπροστά της τον μεγαλύτερο αγώνα της καριέρας της. Πού και πότε θα δείτε τον τελικό της Ελληνίδας αθλήτριας στα 20χλμ βάδην.

Μπροστά στην πιο μεγάλη πρόσκληση της καριέρας της βρίσκεται η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία το πρωί της Πέμπτης θα συμμετάσχει στον τελικό ων 20χλμ βάδην γυναικών, ούσα σημαιοφορός της Ελλάδας στην Τελετή Έναρξης των 33ων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων.

Στο Παρίσι η 40χρονη βαδίστρια θα συμμετάσχει για τρίτη φορά στη μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού, με τις χρονιές 2022 και 2023 να είναι αναμφίβολα οι κορυφαίες της καριέρας της, κερδίζοντας δύο χρυσά μετάλλια στα 20χλμ και 35χλμ βάδην στο Ευρωπαϊκό στίβου του Μονάχου και ένα χάλκινο στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Ο αγώνας της Ελληνίδας αθλήτριας θα ανοίξει και το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών στον στίβο, έχει οριστεί για τις 10:20 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2.

Φυσικά, την εξέλιξη της προσπάθειας της Ντρισμπιώτη μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και από το Liveblog του SPORT24.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ