ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Στίβος: Μυστήριο με την Σέλι-Αν Φρέιζερ-Πράις, δεν συμμετείχε στα ημιτελικά των 100 μέτρων

Jamaica's Shelly-Ann Fraser-Pryce leaves the track after a women's 100-meter semifinal during the athletics competitions of the 2016 Summer Olympics at the Olympic stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, Aug. 13, 2016. (AP Photo/David J. Phillip)
Jamaica's Shelly-Ann Fraser-Pryce leaves the track after a women's 100-meter semifinal during the athletics competitions of the 2016 Summer Olympics at the Olympic stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, Aug. 13, 2016. (AP Photo/David J. Phillip) AP PHOTO/DAVID J. PHILLIP

Μυστήριο με την Σέλι-Αν Φρέιζερ-Πράις, καθώς δεν συμμετείχε στα ημιτελικά των 100 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Λίγο πριν ξεκινήσει η δεύτερη προκριματική σειρά στα 100 μέτρα γυναικών, η σπουδαία Σέλι-Αν Φρέιζερ-Πράις αποσύρθηκε από την κούρσα. Η Τζαμαϊκανή σπρίντερ μετρούσε τέσσερα μετάλλια σε τέσσερις συνεχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα διεκδικούσε το 5ο της μετάλλιο, για να καταγράψει νέο ρεκόρ.

Για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο το τι ακριβώς συνέβη. Πάντως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Φρέιζερ-Πράις -η οποία δεν μένει στο Ολυμπιακό Χωριό- πήγε στο Σταντ ντε Φρανς με τα πόδια και αντιμετώπισε πρόβλημα με τους σεκιούριτι που δεν την άφηναν να εισέλθει. Ως εκ τούτου, δεν πρόλαβε να κάνει το ζέσταμα που απαιτείται και δεν κατάφερε να τρέξει.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 37χρονη σπρίντερ αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στους οπίσθιους μηριαίους κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, το οποίο μπορεί να σχετίζεται με το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να ξεκινήσει το ζέστα μας την ώρα που έπρεπε, αφού δεν την άφηναν να μπει στο στάδιο μόνη της.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ