ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Στίβος: Η Εμμανουηλίδου ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Φωτοπούλου

Ολυμπιακοί Αγώνες, Στίβος: Η Εμμανουηλίδου ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Φωτοπούλου
PRINTSCREEN

Η Κύπρια Ολίβια Φωτοπούλου περίμενε μέχρι να μάθει αν θα προκριθεί η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στον ημιτελικό των 200 μέτρων και ακολούθως την πήρε μια θερμή αγκαλιά για να την συγχαρεί. Η Ελληνίδα αθλήτρια ξέσπασε σε κλάματα.

Την απόλυτη στιγμή ευτυχίας μοιράστηκαν η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου και η Ολίβια Φωτοπούλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Η σπρίντερ από την Κύπρο βγήκε πρώτη στην σειρά της στο ρεπεσάζ με χρόνο 22.92" για να προκριθεί στα ημιτελικά των 200 μέτρων και περίμενε με αγωνία μέχρι να ολοκληρωθεί και η τελευταία σειρά, στην οποία έτρεχε η Ελληνίδα σπρίντερ. Αυτή βγήκε τρίτη με χρόνο 22.99" και τσέκαρε επίσης το εισιτήριό της για τα ημιτελικά του αγωνίσματος.

Ακολούθως, η Εμμανουηλίδου, που δεν μπορούσε να συγκρατήσει το κλάμα της, έπεσε στην αγκαλιά της Φωτοπούλου και άφησε όλα τα συναισθήματά της να την κατακλύσουν.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ