ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, στίβος: Ο Ταμπέρι βγήκε από το νοσοκομείο και θα συμμετάσχει στον τελικό του άλματος εις ύψος

Gianmarco Tamberi, of Italy, gestures after the men's high jump qualification at the 2024 Summer Olympics, Wednesday, Aug. 7, 2024, in Saint-Denis, France. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Gianmarco Tamberi, of Italy, gestures after the men's high jump qualification at the 2024 Summer Olympics, Wednesday, Aug. 7, 2024, in Saint-Denis, France. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Ο Τζανμάρκο Ταμπέρι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα συμμετάσχει στον τελικό του άλμτος εις ύψος στο Παρίσι.

Ο Τζανμάρκο Ταμπέρι δεν θέλει να καταθέσει τα όπλα χωρίς μάχη. Ο Ιταλός άλτης, που βρέθηκε στο νοσοκομείο μερικές ώρες πριν από τον τελικό (10/8, 20:00) των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο άλμα εις ύψος, εξαιτίας ενός κολικού στο νεφρό, πήρε εξιτήριο και θα δώσει κανονικά το παρών στον αγώνα, όπως ενημέρωσε μέσα από ανάρτησή του στο Instagram.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ