ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συνέντευξη Τύπου των Ολυμπιονικών του στίβου τη Δευτέρα (12/8)

Οι δύο Ολυμπιονίκες της Ελλάδας στο Παρίσι
Οι δύο Ολυμπιονίκες της Ελλάδας στο Παρίσι EUROKINISSI SPORTS

Οι Ολυμπιονίκες του ελληνικού στίβου στο Παρίσι θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (12/8) στο "Ελ. Βενιζέλος".

Ο ελληνικός στίβος μετρά ήδη δύο μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου με τον Εμμανουήλ Καραλή να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ και τον Μίλτο Τεντόγλου να φορά στον λαιμό του το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος. Μάλιστα, στον ορίζοντα υπάρχει και ο τελικός του ακοντισμού στον οποίο θα αγωνιστεί η Ελίνα Τζένγκο.

Η ελληνική αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα τη Δευτέρα (12/8) και ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε πως θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του "Ελ. Βενιζέλος" αμέσως μετά την άφιξη της πτήσης, στις 17:10.

Οι αθλητές που έρχονται τη Δευτέρα το βράδυ είναι οι Μίλτος Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλής, Κατερίνα Στεφανίδη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Σταματία Σκαρβέλη, Αριάδνη Αδαμοπούλου, Ελίνα Τζένγκο. Οι προπονητές Γιώργος Πομάσκι, Χάρης Καραλής, Μιτς Κρίερ, Γιώργος Μποτσκαριώβ, ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου, η φυσικοθεραπεύτρια Ελισσάβετ Αναστασάκη και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα που βρίσκεται στο Παρίσι από την πρώτη αγωνιστική ημέρα του στίβου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ ΕΛΙΝΑ ΤΖΕΝΓΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ