ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Τεντόγλου: Απίστευτο το δεύτερο άλμα του, απογειώθηκε στα 8.48

/  2024 / 11  (  / EUROKINISSI)
/ 2024 / 11 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε ένα απίστευτο άλμα στη δεύτερη προσπάθειά του στον τελικό του μήκους και προσγειώθηκε στα 8.48, που ήταν αρκετό για να του χαρίσει το χρυσό μεταλλίο.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο μήκος για δεύτερη σερί φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά από το Τόκιο το 2021, και το απέδειξε στο κουλουάρ.

Στην πρώτη του προσπάθεια στον μεγάλο τελικό είχε άλμα στα 8.27 που τον έφερε στην 2η θέση, μετά από την ολοκλήρωση των πρώτων προσπαθειών των αθλητών, για να πεισμώσει όμως και να απογειωθεί στη συνέχεια.

Και αυτό γιατί πέταξε στα 8.48, με τον άλμα αυτό να τον φέρνει στην πρώτη θέση, έναντι 8.36 του Πίνοκ και 8.34 του Φουρλάνι και να του χαρίζει δεύτερο σερί χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες από τη στιγμή που ουδείς μπόρεσε να αμφισβητήσει την κυριαρχία του.

Το πρώτο άλμα του Τεντόγλου στα 8.27

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ