ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Τεντόγλου: Η αποθεωτική υποδοχή του "Air Μίλτου" από την ελληνική αποστολή στο Ολυμπιακό Χωριό

Ολυμπιακοί Αγώνες, Τεντόγλου: Η αποθεωτική υποδοχή του "Air Μίλτου" από την ελληνική αποστολή στο Ολυμπιακό Χωριό
PRINT SCREEN

Ξαγρύπνησε η ελληνική αποστολή στο Ολυμπιακό Χωριό για να υποδεχθεί στον κάτοχο του μόνου χρυσού μεταλλίου στο Παρίσι, Μίλτο Τεντόγλου.

Αποθεωτικής υποδοχής στο Ολυμπιακό Χωριό και συγκεκριμένα στο κτήριο που έχει καταλύσει η ελληνική αποστολή έχαιρε ο Μίλτος Τεντόγλου, με την Team Hellas να ξενυχτά για να πει συγχαρητήρια στον χρυσό ολυμπιονίκη του άλματος επί κοντώ.

Ανάμεσα στα μέλη που περίμεναν τα μεσάνυχτα τον "Air Μίλτο" να επιστρέψει από το Stade de France ήταν οι σφυροβόλοι Μιχάλης Αναστασάκης και Χρήστος Φραντζεσκάκη, καθώς επίσης και η άλτρια Τατιάνα Γκούσιν.

Από τους πανηγυρισμούς δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο καλός του φίλος Εμμανουήλ Καραλής, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, που βρέθηκαν και στο γαλλικό στάδιο για να τον δουν από κοντά να γράφει ιστορία.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ