ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Τζένγκο: "Έχω πολλές δυνατότητες και καταστρέφομαι από το σφίξιμο, το στρες και το άγχος"

/  2024 / 15  (  / EUROKINISSI)
/ 2024 / 15 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ελίνα Τζένγκο λύγισε μετά το άδοξο για εκείνη φινάλε στον τελικό του ακοντισμού στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Η Ελίνα Τζένγκο κατέλαβε την 9η θέση στον τελικό του ακοντισμού στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και λύγισε, μιλώντας, στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η αθλήτρια της Team Future της bwin:

"Σήμερα δεν συγκρατήθηκα, παρασύρθηκα γιατί ξεκίνησα καλά. Πίστεψα πολύ στον εαυτό μου, ήθελα να πάω όλα για όλα. Έπρεπε να πάω πιο συγκρατημένα.

Κλαίω γιατί βγαίνει όλη η πίεση, είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς. Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι υγιής, που έφτασα έως εδώ.

Στόχος μου ήταν η οκτάδα, με πέταξαν έξω για μία θέση. Έχω πολλές δυνατότητες και καταστρέφομαι από το σφίξιμο, από το στρες και από το άγχος. Δεν τα παρατάω, ήταν μία τεράστια εμπειρία και ευελπιστώ πως την επόμενη φορά θα είμαι πολύ διαφορετική. Είναι πολύ πιεστικό όλο αυτό, τώρα μου φεύγει το βάρος των αγώνων και γι' αυτό κλαίω".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΛΙΝΑ ΤΖΕΝΓΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ