ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τεντόγλου, Στεφανίδη και Καραλής στα τελευταία τους μίτινγκ πριν το Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τεντόγλου, Στεφανίδη και Καραλής στα τελευταία τους μίτινγκ πριν το Παρίσι
EUROKINISI

Οι Εμμανούηλ Καραλής, Μίλτος Τεντόγλου και Κατερίνα Στεφανίδη θα συνεχίσουν την αγωνιστική δράση σε Γαλλία, Ουγγαρία και Μονακό αντίστοιχα, λίγο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τους τελευταίους τους αγώνες λίγο πριν από το Παρίσι θα δώσουν οι Εμμανουήλ Καραλής, Μίλτος Τεντόγλου και Κατερίνα Στεφανίδη σε Γαλλία, Ουγγαρία και Μονακό αντίστοιχα.

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα βρεθεί στην Γαλλία για να συμμετάσχει στο Diamond League του Παρισιού στις 7 Ιουλίου. Ο πρόσφατα κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ με 5.93, θα επιδιώξει να κάνει ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση στην πόλη που θα δώσει το παρών και λίγες εβδομάδες αργότερα για να συμμετάσχει στους δεύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του.

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα συμμετάσχει σε μίτινγκ στην Σεκεσφέχερβαρ της Ουγγαρίας στις 9 Ιουλίου που θα βρεθεί αντιμέτωπος με σημαντικά ονόματα του μήκους.

Ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο θα πραγματοποιήσει τον τελευταίο του αγώνα πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας με επίδοση 8.42.

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα πραγματοποιήσει ένα από τα τελευταία της αγωνιστικά τέστ εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων στο Ντάιμοντ Λιγκ στο Μονακό στις 12 Ιουλίου.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο θα έρθει αντιμέτωπη στο πριγκιπάτο με τα σημαντικότερα ονόματα (Μόλι Κόντερι, Κέιτι Μουν, Νίνα Κένεντι, Αντζέλικα Μόζερ) με τα οποία θα αναμετρηθεί και στο Παρίσι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ