ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σακοράφα: "Η καρδιά και η ψυχή μας είναι με τους πληγέντες"

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα
Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Στην πύρινη λαίλαπα που πλήττει την Αττική ήταν το μυαλό όλων κατά την επιστροφή της ελληνικής αποστολής από τους Ολυμπιακούς Αγώνες σύμφωνα με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Με χαμόγελο, αλλά μουδιασμένοι από τις πυρκαγιές που πλήττουν τη Βορειοανατολική Αττική επέστρεψαν οι Έλληνες αθλητές από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στις δηλώσεις της κατά την άφιξη της ελληνικής αποστολής, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα επισήμανε πως άπαντες είχαν στο μυαλό τους τις φωτιές που συνεχίζουν να μαίνονται σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Αναλυτικά όσα είπε η Σοφία Σακοράφα:

“Είναι σίγουρο ότι δεν μπορούμε να χαρούμε με όσα συμβαίνουν γύρω μας. Με όσα συμβαίνουν στους συμπολίτες μας. Η καρδιά και η ψυχή μας βρίσκονται κοντά τους γιατί ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή καταστρέφονται περιουσίες και πιστεύω εκφράζοντας όλη την ομάδα ότι αυτά τα παιδιά με αυτές τις επιτυχίες είναι μια νότα παρηγοριάς σε αυτό το σκληρό που συμβαίνει στους συμπολίτες μας.

Πιστεύουμε ότι ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός. Πιστεύουμε ότι τα ολυμπιακά ιδεώδη μπορούν να καλύψουν την καθημερινότητα μας, να γίνουν τα πιστεύω μας και λυπάμαι που αυτή την στιγμή καταστρέφεται το περιβάλλον. Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα αυτό το κακό να είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε με τον αρμόδιο τρόπο τις επιτυχίες των παιδιών μας. Είμαι ευτυχής γιατί υπήρξα αρχηγός αυτής της αποστολής, μιας αποστολής που από την αρχή μέχρι το τέλος υπήρξαν υποδειγματικά έδωσαν και την ψυχή τους για να τιμήσουν την πατρίδα.

Θέλω να τους συγχαρώ, να τους ευχαριστήσω από καρδιάς να ευχαριστήσω την ΕΟΕ για όλα αυτά τα χρόνια τις προσπάθειες που έγιναν μέχρι να φτάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια μας με κάθε τρόπο όπως επίσης και την Πολιτεία στο μέτρο που της αναλογεί και τον κ. υπουργό προσωπικά ο οποίος δείχνει να έχει μια διάθεση να βοηθήσει περισσότερο τον κλασικό αθλητισμό και πραγματικά πιστεύουμε ότι ο στίβος στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες με τα νέα φυντάνια, τα νέα παιδιά που τα στέλνουμε σε αγώνες στο εξωτερικό για να παίρνουν τις εμπειρίες, θα είναι οι επόμενοι Ολυμπιονίκες μας”.

TAGS ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ