ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Στεφανίδη: "Θέλω να πετύχω φετινό ρεκόρ στον τελικό του Ευρωπαϊκού στίβου"

Στεφανίδη: "Θέλω να πετύχω φετινό ρεκόρ στον τελικό του Ευρωπαϊκού στίβου"
Η Κατερίνα Στεφανίδη στο Ευρωπαϊκό Στίβου της Ρώμης EUROKINISSI SPORTS

Το καλύτερό της φετινό άλμα θα επιδιώξει να κάνει σύμφωνα με δηλώσεις της η Κατερίνα Στεφανίδη στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο Ευρωπαϊκού ανοιχτού στίβου της Ρώμης.

Η Κατερίνα Στεφανίδη έπιασε με άνεση το όριο των 4.50μ. που χρειαζόταν στον προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού στίβου της Ρώμης για να περάσει στον τελικό του άλματος επί κοντώ που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα (10/6, 21:15).

Η Ελληνίδα άλτρια μετά το τέλος του αγώνα της παραχώρησε δηλώσεις στη μεικτή ζώνη, με την 34χρονη αθλήτρια να εμφανίζεται ικανοποιημένη με την απόδοσή της, ενώ σημείωσε πως στόχος της είναι να υπερβεί το φετινό της ρεκόρ που είναι στα 4,64μ.

"Χρειάστηκε το μεγαλύτερο κοντάρι που έχω χρησιμοποιήσει όλη τη χρονιά για να περάσω το 4,50. Είναι ένα θετικό αυτό που ένιωθα μαλακά τα κοντάρια. Θεωρώ ωστόσο πως έπαιξε ρόλο και η ζέστη.

Αισθάνθηκα πολύ καλά. Είναι νωρίς ακόμη στη σεζόν. Προφανώς και κοιτάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εδώ θέλουμε να συνεχίσουμε την πρόοδο που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα και να πετύχω ένα φετινό ρεκόρ. Στην Οστράβα πριν δέκα ημέρες ήμουν πολύ κοντά στο 4,74μ. ένα ύψος που έχω δει αρκετές φορές φέτος", ανέφερε συγκεκριμένα η Στεφανίδη που θα λάβει μέρος για 10η διαδοχική φορά σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανοιχτού και κλειστού.

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ