ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ

Τεντόγλου: Ολοκλήρωσε με νίκη την προετοιμασία του και πηγαίνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες για το χρυσό

2024 /     / 2  (  / EUROKINISSI)
Ο Μίλτος Τεντόγλου EUROKINISSI SPORTS

Με νίκη στο μίτινγκ Ίστβαν Γκιουλάι στην πόλη Σεκεσφεχέβαρ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος θα ταξιδέψει στο Παρίσι με το βλέμμα στραμμένο στο χρυσό και το back to back.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ολοκλήρωσε σήμερα τον κύκλο αγώνων πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες με άλμα στα 8,23 μ., που του έδωσε τη νίκη στο μήκος στο μίτινγκ Ίστβαν Γκιουλάι στην πόλη Σεκεσφεχέβαρ.

Ο κορυφαίος άλτης του πλανήτη πλέον στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στο Παρίσι, εκεί όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο του Τόκιο.

Ο 26χρονος αθλητής του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε τον σημερινό (09/07) του αγώνα με άκυρη προσπάθεια, πέτυχε 7,65 μ. στο δεύτερό του άλμα και 8,18 μ. με την τρίτη.

Στην τέταρτη προσπάθεια έγραψε το 8,23 μ. (-0,6), έκανε 8,03 μ. στο πέμπτο 'αλμα, ενώ δεν εκτέλεσε το έκτο του .

Στη δεύτερη θέση του αγωνίσματος βρέθηκε ο ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης, Ματία Φουρλάνι με 8,08 μ. και στην τρίτη ο Ανβάρ Ανβάροβ με 8,02 μέτρα.

Ο Τεντόγλου σε περίπου δέκα ημέρες θα αναχωρήσει με την Εθνική ομάδα με προορισμό το προπονητικό κέντρο στο Δήμο Αντονί, όπου και θα διαμείνει μέχρι τις 28 του μηνός, όταν και η αποστολή του στίβου θα μπει στο Ολυμπιακό Χωριό.

TAGS ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ