ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024

Το ταξίδι για το Παρίσι, τα χαμόγελα και η βόλτα στο πιλοτήριο

Το ταξίδι για το Παρίσι, τα χαμόγελα και η βόλτα στο πιλοτήριο
SPORT24

Το SPORT24 ήταν στην πτήση της Ολυμπιακής ομάδας για το Παρίσι και παρουσιάσει όλα όσα έγιναν στο αεροπλάνο της AEGEAN.

Παρά το πρωϊνό ξύπνημα όλων για να πάνε στο αεροδρόμιο, η διάθεση των αθλητών της Team Hellas ήταν στα ύψη.

Το ταξίδι στο Παρίσι για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες σηματοδοτεί το τέλος μιας μεγάλης διαδρομής, γεμάτης κόπους, θυσίες και σκληρή προπόνηση.

Πιο τυπικοί στο ραντεβού των 7.30 για το checkin ήταν οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου στην Εθνική ομάδα πόλο και μετά ακολούθησαν οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες της Ολυμπιακής ομάδας, με τελευταίους και αργοπορημένους τους κολυμβητές.

Η AEGEAN από την πρώτη στιγμή είχε φροντίσει να μην ταλαιπωρηθεί κανείς αθλητής και η διαδικασία κύλησε γρήγορα, ενώ και στην Πύλη Αναχώρησης, που ήταν δεσμευμένη αποκλειστικά για την Ολυμπιακή ομάδα, υπήρχαν νερό και σνακ.

Από νωρίς επίσης, ήταν στο αεροδρόμιο τα τηλεοπτικά συνεργεία για δηλώσεις και πλάνα από τους πρωταγωνιστές, με τη Σημαιοφόρο Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον Εμμανουήλ Καραλή να απολαμβάνουν τη μερίδα του λέοντος στο θέμα της δημοσιότητας.

Η Αντιγόνη επαναλάμβανε πόσο υπερήφανη νιώθει που είναι Σημαιοφόρος ενώ ο Μανόλο, με το μόνιμο χαμόγελο στα χείλη του, ανυπομονούσε να ζήσει την εμπειρία, αποφεύγοντας να κάνει πρόβλεψη για τον εαυτό του και τι ευελπιστεί να πετύχει, «κρατώντας τα γούρια για μένα», όπως έλεγε.

Πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, το σύνολο της Ολυμπιακής ομάδας έβγαλε την αναμμνηστική φωτογραφία μπροστά από το αεροσκάφος της AEGEAN που έγραφε «Πάμε Ελλάδα» και «ΤeamHellas» με τους φωτογράφους και τις κάμερες να έχουν κατακλύσει την πίστα του αεροδρομίου.

Το ταξίδι για το Παρίσι, τα χαμόγελα και η βόλτα στο πιλοτήριο
SPORT24

Ενδεικτικό της σημασίας που έδωσε η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορία είναι το γεγονός ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος της, ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης ήταν στο αεροδρόμιο, φωτογραφήθηκε με την ομάδα και μέσα στο αεροσκάφος ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία και κυρίως να «χαρούν την εμπειρία» της συμμετοχής στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Το ταξίδι για το Παρίσι, τα χαμόγελα και η βόλτα στο πιλοτήριο
EUROKINISSI PHOTOPRESS AGENCY


Μέσα στο αεροπλάνο, όλοι κάθισαν ομαδικά. Στα πρώτα καθίσματα τα μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με τον Αρχηγό Πέτρο Συναδινό, ο οποίος μοίραζε ακόμα και καραμέλες στους αθλητές

Το ταξίδι για το Παρίσι, τα χαμόγελα και η βόλτα στο πιλοτήριο
SPORT24


Στη δεξιά πλευρά του αεροσκάφους, πρώτα η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών και στη συνέχεια η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών. Από την άλλη πλευρά ήταν οι αθλητές του στίβου, Καραλής, Ντρισμπιώτη, Αδαμοπούλου και Γκούσιν και μετά σύσσωμη η κολυμβητική ομάδα.

Οι περισσότεροι στην αρχή της πτήσης επέλεξαν να κοιμηθούν καθώς όλοι είχαν σηκωθεί αρκετά νωρίς, αλλά για κάποιους η τύχη τους έλαμψε! Και γι΄αυτό ήταν υπεύθυνος ο κυβερνήτης του αεροσκάφους της AEGEAN Γιώργος Τζουανόπουλος.

Αφού καλωσόρισε τα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας εκφράζοντας το θαυμασμό του για την προσπάθεια που έχουν κάνει στην καριέρα τους, προσκάλεσε όποιον ενδιαφέρεται να περάσει από το πιλοτήριο.

Το ταξίδι για το Παρίσι, τα χαμόγελα και η βόλτα στο πιλοτήριο
SPORT24

Ηταν πολλοί αυτοί που ήθελαν να ζήσουν αυτή την εμπειρία και να βιώσουν έστω και για λίγο το επάγγελμα του πιλότου. Οι κολυμβητές Παπαστάμος, Μπολάνος και Σίσκος ήταν οι πρώτοι που πήγαν και ακολούθησαν τα κορίτσια της Εθνικής πόλο Μυριοκεφαλιτάκη, Βάσω και Μαργαρίτα Πλευρίτου αλλά και οι πολίστες Γιάννης Φουντούλης και Ντίνος Γεννηδουνιάς με τις Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου

Το ταξίδι για το Παρίσι, τα χαμόγελα και η βόλτα στο πιλοτήριο
SPORT24

Η AEGEAN φρόντισε επίσης και για ένα εξαιρετικό πρωϊνό με ομελέτα, φρούτα και γιαούρτι που τίμησαν δεόντως όλα τα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας.

Μετά από τρεις ώρες, το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Σαρλ Ντε Γκολ» με ένα πολύ όμορφο ταξίδι να φτάνει στο τέλος του και να ξεκινά ένα μεγαλύτερο, αυτό της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αν κρίνουμε, πάντως, από τη διάθεση και τα χαμόγελα, αυτό το ταξίδι θα είναι άκρως επιτυχημένο για την Ελλάδα!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ