ΣΤΟΙΧΗΜΑ

10 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

10 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης

Το Sport24.gr προτείνει 10 αναμετρήσεις που αξίζει να ασχοληθείτε στοιχηματικά μέσα στο Σαββατοκύριακο. Δείτε τις προτάσεις μας...

Έφτασε το Σαββατοκύριακο και οι αγώνες στο κουπόνι είναι αμέτρητοι. Το Sport24.gr επιλέγει μέσω της NET BET τις αναμετρήσεις με τις οποίες αξίζει να ασχοληθείτε στοιχηματικά.

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός: Τα "καναρίνια" έχουν χάσει έδαφος τις τελευταίες αγωνιστικές, όμως απέναντι στον Λεβαδειακό αναμένεται να κερδίσουν. Η πρόταση μας: 1.

Βέροια - Παναθηναϊκός: Η Βέροια βρίσκεται σε τραγική αγωνιστική κατάσταση, όμως μπορεί να κάνει τη ζημιά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η πρόταση μας: .

Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης: Οι Αρκάδες δύσκολα θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα απέναντι στον αδύναμο Εργοτέλη, ειδικότερα στην έδρα τους. Η πρόταση μας: όβερ 2.5 γκολ ο Αστέρας.

Νόμιμο στοίχημα στη Netbet.gr

Μάιντς - Βόλφσμπουργκ: Ανοιχτό παιχνίδι αναμένεται ανάμεσα στις δυο ομάδες. Έτσι θα προτείνουμε να μπουν αρκετά γκολ. Η πρόταση μας: Όβερ 3.5.

Ουντινέζε - Φιορεντίνα: Κι εδώ βλέπουμε αρκετά γκολ. Η Φιορεντίνα βρίσκεται σε καλό mood και σκοράρει συχνά. Η πρόταση μας: Όβερ 2.5.

Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη: Οι γηπεδούχοι θέλουν εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Europa League. Βέβαια είναι δύσκολο να μην δεχθούν κάποιο τέρμα. Η πρόταση μας: Γκολ/γκολ.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Σούπερ ντέρμπι την Κυριακή. Αναμένουμε ανοικτό παιχνίδι, αφού ένα γρήγορο γκολ θα βάλει "φωτιά" στην αναμέτρηση. Η πρόταση μας: Όβερ 1.5 στο ημίχρονο.

Νόμιμο στοίχημα στη Netbet.gr

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι το Σαββατοκύριακο και μάχη για μία θέση στο Champions League. Προβλέπουμε σκληρό παιχνίδι. Η πρόταση μας: Κόκκινη κάρτα στο ματς.

Μίλαν - Κάλιαρι: Από το κακό στο χειρότερο οι "ροσονέρι". Τρώνε εύκολα το γκολ, οπότε κάπως έτσι θα διαμορφωθεί και η πρόβλεψη μας. Η πρόταση: γκολ/γκολ.

Τότεναμ - Λέστερ: Εύκολο απόγευμα αναμένεται για τους γηπεδούχους. Στο γκολ δεν δυσκολεύονται. Η πρόταση μας: όβερ 1.5 γκολ η Τότεναμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ