ΣΤΟΙΧΗΜΑ

10 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

Arsenal's German midfielder Mesut Ozil (R) vies with Liverpool's English midfielder Jordan Henderson  during the English Premier League football match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, northwest England, on February 8, 2014.  AFP PHOTO / ANDREW YATES

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or live services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.        (Photo credit should read ANDREW YATES/AFP/Getty Images)
Άρσεναλ - Λίβερπουλ AFP/GETTY IMAGES

Το Sport24.gr προτείνει 10 αναμετρήσεις που αξίζει να ασχοληθείτε στοιχηματικά μέσα στο Σαββατοκύριακο. Δείτε τις προτάσεις μας...

Έφτασε το Σαββατοκύριακο και οι αγώνες στο κουπόνι είναι αμέτρητοι. Το Sport24.gr επιλέγει μέσω της NET BET τις αναμετρήσεις με τις οποίες αξίζει να ασχοληθείτε στοιχηματικά.

Εργοτέλης - Πανθρακικός: Ο θάνατος σου η ζωή μου το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για παραμονή, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν το τρίποντο για να μην μείνουν πίσω. Η πρόταση μας: Όβερ 2.5 γκολ.

Πλατανιάς - Βέροια: Πολλές οι απουσίες για την ομάδα της Κρήτης. Βέβαια η έδρα αναμένεται να παίξει ρόλο στο συγκεκριμένο ματς, γι αυτό και θα τον τιμήσουμε. Η πρόταση μας: Άσος. Για τους τολμηρούς να σκοράρει ο Τόρες.

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Ωραίο παιχνίδι με άρωμα πλέι οφ. Οι πράσινοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όμως σκοράρουν στην έδρα τους. Η πρόταση μας: γκολ/γκολ.

Νόμιμο στοίχημα στη Netbet.gr

Άρσεναλ - Λίβερπουλ: Ένα ακόμα παιχνίδι για μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Για την Λίβερπουλ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Θα τα καταφέρει όμως; Η πρόταση μας: Όβερ 3.5 κάρτες.

Ίντερ - Πάρμα: Ο λόγος ύπαρξης της Πάρμα στο πρωτάθλημα είναι απλά για να ολοκληρωθεί κανονικά. Έτσι η Ίντερ δεν θα έχει πρόβλημα. Η πρόβλεψη μας: Να σκοράρει και στα δυο ημίχρονο η Ίντερ.

Βέρντερ Βρέμης - Μάινς: Στη μέση της βαθμολογίας και οι δυο ομάδες. Το γκολ του έχουν οπότε σε αυτούς τους ρυθμούς θα νικηθεί και η δική μας επιλογή. Η πρόβλεψη μας: Όβερ 2.5 γκολ.

Μπέρνλι - Τότεναμ: Δεν έχει δυνατότητα για γκέλα η Τότεναμ, ενώ σκοράρει και αρκετά συχνά. Θα την στηρίξουμε. Η πρόβλεψη μας: Διπλό και όβερ 1.5 γκολ για την Τότεναμ.

Νόμιμο στοίχημα στη Netbet.gr

Σεβίλλη - Μπιλμπάο: Ωραίο παιχνίδι περιμένουμε από τις δυο ομάδες, με την Μπιλμπάο ουσιαστικά να παίζει χωρίς άγχος. Έτσι θα πάμε σε πολλά γκολ. Η πρόβλεψη μας: Όβερ και γκολ/γκολ.

Θέλτα - Μπαρτσελόνα: Σε εξαιρετική κατάσταση η Μπαρτσελόνα, η οποία παίζει απέναντι σε μία ομάδα που σκοράρει στην έδρα της. Εδώ θα ρισκάρουμε λίγο. Η πρόβλεψη μας: Κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι.

Γκινγκάμπ - Λυών: Ανοιχτό παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη και εύχονται σε "Χ" στο ματς της Μαρσέιγ με την Παρί. Η πρόταση μας: Όβερ 1.5 γκολ η Λυών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ