BETMARKET TIPS

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Το σερί του Αραούχο για το 3.00

Ο Σέρχιο Αραούχο στο παιχνίδι με τον Άρη
Ο Σέρχιο Αραούχο στο παιχνίδι με τον Άρη INTIME

To BetMarket.gr αναλύει το σημερινό ντέρμπι και προτείνει στην τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League σήμερα με όλα τα ματς να διεξάγονται την ίδια ώρα. Λίγο περίεργος βέβαια ο χαρακτηρισμός τελευταία, καθώς θα ακολουθήσουν άλλες 10 για να μάθουμε τον φετινό πρωταθλητή.

Μια ιδέα του τι θα ακολουθήσει θα πάρουμε απόψε, με το ΑΕΚ – Ολυμπιακός (19:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) σαν… ορεκτικό των playoffs. Μια ΑΕΚ που έχει μετατρέψει (μέχρι σήμερα) σε απόρθητο φρούριο την έδρα της και έναν Ολυμπιακό που αν χάσει το συγκεκριμένο θα μείνει πολύ πίσω στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Η μάχη των πάγκων

Ο Αλμέιδα είναι ένας προπονητής που έχει μια συγκεκριμένη επιθετική φιλοσοφία, η οποία τον θέλει να παρουσιάζει την ομάδα σύμφωνα με το δικό του πλάνο και όχι χτισμένη πάνω στην τακτική του αντιπάλου. Ο Αργεντινός τεχνικός κατάφερε να περάσει γρήγορα τις ιδέες του στους ποδοσφαιριστές και να δημιουργήσει ένα αρκετά αποτελεσματικό σύνολο, με επίθεση που… τρομάζει.

Ο Μίτσελ μπορούμε να πούμε πως δεν έχει και τόσο σίγουρη τη θέση του, καθώς η ομάδα είναι με το ενάμιση πόδι εκτός κυπέλου και με ήττα εδώ θα μείνει πολύ πίσω και στη μάχη του πρωταθλήματος. Η αλήθεια είναι βέβαια πως στο τελευταίο ντέρμπι, κόντρα στον Παναθηναϊκό, παρουσιάστηκε βελτιωμένη και άξιζε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία όμως αυτό που της λείπει στα ντέρμπι είναι η αποτελεσματικότητα. Ίσως, πλέον, να είναι και ψυχολογικό το θέμα, πάντως ο Ισπανός δεν δείχνει και τόσο ικανός να ανατρέψει τα πράγματα.

Ειδικό στοίχημα στην κάρτα του Αραούχο

ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν έρθει αντιμέτωποι δύο φορές φέτος και αμφότερες είχαν κάτι κοινό για τον αρχηγό της Ένωσης. Τόσο στο παιχνίδι του πρωταθλήματος (0-0), όσο και σε αυτό του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet (3-0) κιτρινίστηκε. Γενικά ο αρχηγός της ΑΕΚ δέχθηκε κάρτα σε τέσσερα φετινά ντέρμπι και το ενδεχόμενο δεχθεί κάρτα ο Αραούχο είναι σε απόδοση 3.00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Μαουρίτσιο Μαριάνι επιλέχθηκε να διευθύνει τον αγώνα. Ο Ιταλός διαιτητής έχει σφυρίξει σε συνολικά 21 παιχνίδια την φετινή σεζόν, με αποκορύφωμα την ευρωπαϊκή αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όσον αφορά τις κάρτες, βγάζει περίπου πέντε κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι,

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Αραούχο κάρτα (απόδοση 3.00), 19:00

Κορυφαίες στοιχηματικές αναλύσεις, με έξυπνα ειδικά στοιχήματα και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα σπορ θα βρεις καθημερινά στο BetMarket.gr.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ