ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (31/3). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (31/3).

380. ΞΑΝΘΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πολύ περίεργο παιχνίδι, που μπέρδεψε ακόμα περισσότερο μετά τη νίκη του Απόλλωνα χθες στην Κομοτηνή. Αν δεν το πάρει η Ξάνθη θα πρέπει να ψάξει αποτέλεσμα μετά στο “Γεντί Κουλέ” και εντός κόντρα στον Παναθηναϊκό, αν χάσει ο Πλατανιάς θα πρέπει πιθανότατα να κάνει το 2/2 στο τέλος για να γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό. Λογικά θα το κυνηγήσουν και οι δύο ομάδες, πιθανότατα τα σφυρίγματα θα πάνε προς τα δεξιά.

381. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΑΑΡΧΟΥΣ

Από τεράστιο και σπάνιο (μόλις 2-1-8 εκτός) διπλό στην έδρα της πρωτοπόρου Μίντιλαντ έρχεται η Νόρντζελαντ (6-4-2 εντός), 5-3-4 μετράει εκτός η Άαρχους αλλά κόντρα στην Έσμπιεργκ απογοήτευσε (0-3). Άσος.

382. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΚΑΤΑΝΙΑ

Με ψυχολογία η Ουντινέζε μετά τα δύο σερί θετικά αποτελέσματα (1-0 τη Σασουόλο, 0-0 στην Ίντερ), μπορεί με νίκη κόντρα στην ουραγό Κατάνια να ξεμπερδέψει με την παραμονή της. Δύσκολα στην κατάσταση που είναι η Κατάνια να πάρει κάτι από το παιχνίδι, 0-2-13 το εκτός έδρας ρεκόρ της, στο 1,72 προσφέρεται ο άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

383. ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Πρεμιέρα στο σουηδικό πρωτάθλημα, το οποίο για να πάρουμε στα σοβαρά θα πρέπει να περάσουν πρώτα 3-4 αγωνιστικές, δύναμη της Ατβίνταμπεργκ πέρυσι η έδρα της (7-4-4), η Έλφσμποργκ ως μεγάλο όνομα δίνεται φαβορί αλλά δεν μπαίνει στη σεζόν με τις καλύτερες προοπτικές. 1Χ ή πάσο.

Πάμε Στοίχημα LIVE

384. ΧΑΚΕΝ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Εκ των έσω θα προσπαθήσει να καλύψει τα κενά των παιχτών που έφυγαν η Νόρκεπινγκ, η Χάκεν έχει το δυνατότητα να καθαρίζει τέτοια παιχνίδια. Ο άσος παίρνει ποντάρισμα.

385. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Απογοητευμένη από την ήττα (0-1) στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στην Αντάλια η Εσκισεχίρ, θα ψάξει την Ευρώπη και μέσα από το πρωτάθλημα, όπου στην έδρα της μετράει 7-4-1, η Γκεντσλέρ (3-1-8 εκτός) έρχεται όμως από τρεις σερί νίκες. Η αγορά κινείται προς το Χ2.

386. ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ- ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Τεράστιο διπλό στην “Τουρκ Τέλεκομ Αρίνα” (0-1 τη Γαλατά) για την Καϊσέρι, δεύτερη σερί νίκη και πλέον η ουραγός δείχνει να έχει παλμό (-6 από τη σωτηρία). 3-4-6 μετράει εντός, 3-6-4 εκτός η Αντάλια που βρίσκεται πλέον κάτω από τη ζώνη (ένα πόντο) αλλά με “τον πολύ σκληρό για να πεθάνει” χαρακτήρα της (0-6-1 στα τελευταία επτά) μαζεύει βαθμούς και μοιάζει δύσκολο να την κοντράρεις, από τη στιγμή μάλιστα που έρχεται από διπλό (0-1) στην καυτή έδρα της Εσκισεχίρ μεσοβδόμαδα για το κύπελλο. Διστάζουμε για το -0,25 του άσου, φρονιμότερο να περιμένουμε το live για να κόψουμε πρώτη κίνηση.

387. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Πρωταθλήτρια ήδη η Φενέρμπαχτσε (11-2-0 εντός με 35-10 γκολ), καμία εκ των Μπεσίκτας (έχασε από τη Καραμπούκ) και Γαλατά (νέο 0-0 εκτός, αυτή τη φορά στην Κόνια) δεν μπορεί να την ακολουθήσει. Τυπικά η Μπούρσασπορ (4-2-7 εκτός) μπορεί να φέρει αντίσταση, ουσιαστικά όμως έχει το μυαλό της στο κύπελλο. Ο άσος θα κλειδώσει τον τίτλο για τα “καναρίνια” και κατά την προσφιλή τους συνήθεια λογικά θα συνοδευτεί από over.

Πάμε Στοίχημα LIVE

388. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Ξεκίνημα με δυνατό ματς, οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν πέρυσι για τον τίτλο (που τελικά κατέληξε στο Μάλμε). Δεν θα μπλέξουμε.

389. ΓΡΑΝΑΔΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Με βάση τη γενικότερη φετινή της εικόνα, η Λεβάντε χρειάζεται πάντα προσοχή όταν αγωνίζεται εκτός έδρας, ωστόσο το μομέντουμ των δύο ομάδων είναι αντίθετο αυτή τη στιγμή, με τη Γρανάδα να έρχεται από σερί καλών εμφανίσεων και τους φιλοξενούμενους από 0-1-3 στα 4 τελευταία. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, αν και το 1,80 ( Stoiximan ) του άσου είναι οριακά αποδεκτό. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

390. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΚΟΤΜΠΟΥΣ

Πέντε ματς χωρίς νίκη (τρία 1-1, δύο 2-1) και η άνοδος πλέον αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός για την Ουνιόν Βερολίνου (6-4-3 εντός), πλέον έχει αρχίσει να συμβιβάζεται με μια την ιδέα μιας ακόμα χρονιάς στην οποία θα τερματίσει στη μέση της Τσβάιτε Λίγκα.

391. ΛΑΝΣ – ΚΛΕΡΜΟΝ

Από καλό σερί (2-1-0) και εμφανίσεις έρχεται η Κλερμόν (2-5-7 εκτός με 10/14 under 2,5), κάπου όμως έχει χτυπήσει ταβάνι. 3-3-0 το αήττητο σερί της 2 Λανς (8-5-1 εντός) που θέλει να αυξήσει την απόσταση από τους διώκτες της, οι γηπεδούχοι σκοράρουν με ευχέρεια και περιμένουμε αυτό να τους δώσει τους τρεις πόντους.

Πάμε Στοίχημα LIVE

392. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Η Σάντερλαντ έδειξε μεσοβδόμαδα στην έδρα της Λίβερπουλ ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν και το αποψινό ματς ισοδυναμεί με τελικό, καθώς ακολουθούν παιχνίδια με Σίτι, Έβερτον, Τότεναμ και Τσέλσι, όπου δύσκολα θα βρει βαθμούς. Όχι χαλαρή, αλλά σίγουρα πιο άνετη βαθμολογικά η Γουέστ Χαμ, που προβλημάτισε απέναντι στη Χαλ, με την εξέδρα να την αποδοκιμάζει παρά τη νίκη. Προβάδισμα στην έδρα και το ισχυρότερο κίνητρο, στο 2,25 της Bet365πήρε τον άσο ο B66 . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

393. ΛΙΒΟΡΝΟ – ΙΝΤΕΡ

Και οι δύο ομάδες θέλουν βαθμούς για διαφορετικούς λόγους, η Λιβόρνο που έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με νίκη βγαίνει από τη ζώνη του υποβιβασμού, η Ίντερ που έρχεται από δύο καλές εντός έδρας γκέλες με τρίποντο πλησιάζει ξανά την τετράδα. Καμία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, μοναδική αξιόλογη επιλογή το goal-goal στο 1,80 της Bet365, που έχει επαληθευτεί στα 8/10 τελευταία των γηπεδούχων (δέχτηκαν γκολ σε όλα). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

394. ΜΠΕΤΙΣ - ΜΑΛΑΓΑ

Το τελευταίο της χαρτί (για τη σωτηρία) παίζει η Μπέτις κόντρα στην επίσης ενδιαφερόμενη για τον ίδιο λόγο Μάλαγα, μόνο με νίκη οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν να ελπίζουν ενώ οι Ανδαλουσιάνοι το τελευταίο διάστημα παίρνουν πιο εύκολα βαθμούς εκτός έδρας. Η σημασία του αγώνα θα κάνει λογικά και τις δύο ομάδες πιο επιφυλακτικές, ειδικά η Μάλαγα εκτός έδρας παίζει αρκετά αμυντικά (10/15 under), δύσκολα θα ξεφύγει από το under που βρίσκουμε στο 1,72 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

395. ΕΒΕΡΤΟΝ ΝΤΕ ΒΙΝΑ - ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ

2-1-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Έβερτον, 1-1-4 μετράει στις εξόδους της η Άουνταξ Ιταλιάνο, δεν θα πάρουμε πλευρά, ούτε από τα γκολ βγαίνει άκρη, 4/5 και 4/6 τα 2-3 γκολ τους εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ