ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

2287. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΛΙΝΚΟΛΝ

Η αναμέτρηση της Γκρίμσμπι (8-3-2 εντός) για τη Boxing Day με τη Γκάισλι αναβλήθηκε λόγω του καιρού, οπότε το εορταστικό πρόγραμμα ξεκινάει τώρα για τους γηπεδούχους. Πέντε συνεχόμενες νίκες έχει στο πρωτάθλημα και δείχνει σε αρκετά καλή κατάσταση όταν ο αντίπαλος είναι στα μέτρα της. Η Λίνκολν (6-2-5 εκτός) έχασε 0-1 από τη Χάλιφαξ, σε ένα παιχνίδι που το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Έφτασε τα πέντε ματς δίχως νίκη (0-3-2) και ευελπιστεί να σπάσει αυτό το ρεκόρ στις επόμενες εορταστικές αγωνιστικές. Ο άσος μόλις στο 1,60 δεν έχει καμία αξία.

2288. ΜΠΟΛΤΟΝ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η ουραγός Μπόλτον (1-8-2 εντός) έπαιξε άσχημα κόντρα στη Ρόδεραμ και έχασε εύκολα με 4-0, παρότι μέχρι την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου κρατούσε το μηδέν. Έχει να κερδίσει από 12/9, δηλαδή 17 παιχνίδια. Δεν έπαιξε στη Boxing Day η Μπλάκμπερν (3-4-4 εκτός) αφού ο αγώνας της με τη Μίντλεσμπρο αναβλήθηκε. Στο -0,25 το line για τη φιλοξενούμενη, δίκαιο αλλά θα προτιμήσουμε να περιμένουμε την έναρξη του αγώνα.

2289. ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Σε πολύ καλή κατάσταση η Σάουθεντ, έχει τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της και οχτώ ματς μακριά από τις ήττες (4-4-0), πλησιάζοντας πλέον σε απόσταση βολής την πρώτη εξάδα. Η Μίλγουολ έκανε τρίτη συνεχόμενη ήττα το Σάββατο (0-1 από τη Γουόλσολ), με τον απολογισμό της στα τελευταία πέντε να είναι 1-0-4. Σε αντίθετες τροχιές φαίνεται να βρίσκονται οι δυο ομάδες, θα στηρίξουμε το μομέντουμ της Σάουθεντ, στο 1,875 ο ασιατικός άσος 0:0 στην Bet365.

2291. ΚΑΡΛΑΪΛ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Αναβολή.

2332. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Ντεφορμέ η Μπέρμιγχαμ που μετράει μόλις μία νίκη στις επτά τελευταία αγωνιστικές (1-2-4) και στο γήπεδο της απέτυχε να σκοράρει στα 6/8 προηγούμενα παιχνίδια της. Η Μίλτον Κέινς Ντονς έρχεται από νίκη-χρυσάφι με γκολ στις καθυστερήσεις σε βάρος της Κάρντιφ. Δυσκολεύεται πολύ όμως στο σκοράρισμα (20 γκολ σε 23 ματς) και περιμένουμε το μεταξύ τους ματς να έχει χαμηλό τέμπο και λίγα γκολ. Στο 1,70 παίζεται τοunder, στο 1,95 ο συνδυασμόςNG&under3,5 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2333. ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η Μπέρνλι στην έδρα της φέτος δεν αστειεύεται, οι επιδόσεις μέσα σε αυτή είναι και ο λόγος ο οποίος βρίσκεται στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Η Σίτι από την άλλη μετά και την άνοδο της στην κατηγορία δεν φαίνεται να έχει βρει τα πατήματα της, ειδικά όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της δυσκολεύεται αρκετά (κυρίως επιθετικά). Σωστά φαβορί οι γηπεδούχοι, στο 1,90 βρίσκουμε τη νίκη τους στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2336. ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΓΟΥΛΒΣ

Η Τσάρλτον (3-4-4 εντός) πήρε την ισοπαλία με 1-1 με τη Μπρίστολ Σίτι με γκολ στο 90’. Δεν άξιζε τον πόντο, αφού η αντίπαλος της ήταν ανώτερη και είχε αρκετές ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. 0-3-3 στα πιο πρόσφατα η γηπεδούχος, που τα βρίσκει μόνιμα σκούρα απέναντι σε λίγο καλύτερες ομάδες. Η Γουλβς (4-2-5 εκτός) μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-1-2) κέρδισε οριακά με 1-0 τη Ρέντινγκ. Στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα ήταν σε θέση άμυνας, αφού από το 18’ προηγούταν. Στο 2,20 το διπλό, δεν βρίσκουμε αξία.

2335. ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Η Ρέντινγκ (5-4-2 εντός) έχασε οριακά με 1-0 από τη Γουλβς εκτός έδρας, παρότι στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα εκείνη ήταν αυτή που είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες. Στα έξι πιο πρόσφατα έχει μόλις μία νίκη και πέντε ήττες. Θέλει μέσα στο υπόλοιπο πρόγραμμα των εορτών να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα και να πάρει θετικά αποτελέσματα. Η Μπρέντφορντ (3-4-4 εκτός) έμεινε στη λευκή ισοπαλία με τη Μπράιτον στη Boxing Day, παρότι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε σκοράρει το γκολ της νίκης. Απογοητευμένος ο κόουτς Σμιθ με την ισοπαλία. Δύσκολο παιχνίδι, το 1,70+ του Χ2 δείχνει να έχει κάποια –μικρή- αξία, αλλά μέχρι εκεί.

2334. ΠΡΕΣΤΟΝ – ΧΑΛ

Η Πρέστον (2-6-3 εντός) έχασε με 3-1 από τη Χάντερσφιλντ στη Boxing Day παρουσιάζοντας κάκιστη εικόνα. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φάνηκε ανταγωνιστική, ο Γκρέισον δήλωσε ότι κανείς από τους παίκτες του δεν έκανε τίποτα από αυτά που του ζήτησε. Η Χαλ (4-3-4 εκτός) επέστρεψε στις νίκες και κέρδισε με 3-0 τη Μπέρνλι εντός έδρας. Αρκετά καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος και μετά το 1-0. Δίνουμε προβάδισμα στην ανώτερη Χαλ, όπως και οι μπουκ, το -0,25 είναι απλά δίκαιο.

2331. ΚΠΡ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Η ΚΠΡ (4-6-1 εντός) έχασε με 2-1 από την Ίπσουιτς στη Boxing Day με ανατροπή στο 77’ και στο 90’. Δεν της άξιζε να χάσει, αλλά αυτό συμβαίνει όταν δεν καθαρίζεις παιχνίδια που θα μπορούσες να κερδίζεις με 2-0 στο ημίχρονο, τόνισε ο Χάσελμπαϊνκ. Η Χάντερσφιλντ (2-3-6 εκτός) κέρδισε με 3-1 την Πρέστον και έδειξε αρκετά καλά δείγματα, βέβαια σε αυτό βοήθησε η κακή εικόνα της αντιπάλου της. Ο άσος στο 2,00 είναι οριακά δίκαιος.

2329. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Εξακολουθεί να εντυπωσιάζει φέτος η Κρίσταλ Πάλας, καθώς απέχει μόλις δύο βαθμούς από την πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, όμως πιθανότατα κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσει. Η Σουόνσι διαθέτει εξαιρετικό σύνολο, αλλά βρίσκεται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και η νίκη κόντρα στη Γουέστ Μπρομ θεωρούμε πως ήταν αυτή που θα σηματοδοτήσει και την αντεπίθεση των «κύκνων». Ως εκ τούτου, πηγαίνουμε με το Χ2 στο 1,75 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2328. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΤΟΟΥΚ

Αναμέτρηση δύο ισόβαθμων ομάδων, από τη μία η Έβερτον που επιτέλους είδε την τύχη να της χαμογελάει, παίρνοντας στο τρίποντο στις καθυστερήσεις του εκτός έδρας με τη Νιουκάστλ και από την άλλη η Στόουκ που δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει την «ασθενική» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όσο καλή ομάδα κι αν είναι τα «ζαχαρωτά», δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στο «Γκούντισον Παρκ» έχουν κερδίσει μόνο τα 3/9 παιχνίδια τους, με τους κυνικούς «Potters» την ίδια ώρα να μην χάνουν σε 7/9 δικά τους εκτός έδρας. Στο 2,00 το Χ2, δεν γίνεται να αγνοηθεί (Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2330. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

«Εξάποντη» αναμέτρηση στο «Κάροου Ρόουντ» ανάμεσα σε Νόριτς και Άστον Βίλα, με τους γηπεδούχους να έρχονται από ήττα με κάτω τα χέρια στο εκτός έδρας με την Τότεναμ (3-0). Σε χειρότερη θέση οι «χωριάτες», όσο δεν κερδίζουν, τόσο σφίγγει ο κλοιός του υποβιβασμού (στο -9 η διαφορά από την παραμονή), με την επίσκεψη στο Νόριτς δικαίως να χαρακτηρίζεται ως τελικός. Δεν ηττήθηκε στα 3/4 πρόσφατά της η Βίλα (0-3-1), είναι βελτιωμένη με το Ρεμί Γκαρντ στον πάγκο της, όμως αυτό που μετράει είναι οι τρεις πόντοι, και αυτοί αγνοούνται από την πρεμιέρα. Όπως και να ‘χει δεν χωρίζουν πολλά τις δύο ομάδες για να δίνει ο άσος αποδόσεις κοντά στο 2,00, μόνο το Χ2 μπορούμε να κοιτάξουμε (1,875/Bet365), με κλεφτές ματιές και στο διπλό (ειδικά αν «αγγίξει» το 4,00). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2327. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΤΟΤΕΝΑΜ

Σεζόν βγαλμένη από παραμύθι πραγματοποιεί η Γουότφορντ, καθώς μετά από 18 αγωνιστικές όχι μόνο απέχει παρασάγγας από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά κρυφοκοιτάζει και την ευρωπαϊκή έξοδο, βρισκόμενη στην έβδομη θέση της Πρέμιερ. Το δίδυμο Ντίνεϊ-Ιγκάλο σκοράρει κατά ριπάς, με τις «σφήκες» να βρίσκουν δίχτυα εδώ και εννέα διαδοχικές αγωνιστικές. Στον αντίποδα, η Τότεναμ πήρε δύο πολύτιμές νίκες κόντρα σε Σαουθάμπτον και Νόριτς, επιστρέφοντας στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Εκτός έδρας παραμένει αήττητη από την πρεμιέρα, σκοράροντας σε όλες τις εξόδους της από εκεί και μετά (7/7). Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ φορμαρισμένες ομάδες, όπου η επιλογή σημείου μοιάζει με επικίνδυνη αποστολή και για το λόγο αυτό θα βασιστούμε στην επιθετική ικανότητα τους, με το αμφίσκορο να δείχνει μία καλή λύση στο 1,83 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2326. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Γουέστ Μπρομ, καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να μπλέξει στη μάχη της παραμονής. Στον αντίποδα, η Νιούκαστλ μετά από τρία ματς δίχως ήττα, επέστρεψε σε αυτές το Σάββατο, χάνοντας μάλιστα στις καθυστερήσεις από την Έβερτον και η γκρίνια επανήλθε στο εσωτερικό της. Ο Τόνι Πιούλις θα προσπαθήσει να πάει το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο –όπως συνηθίζει άλλωστε- ενώ πρωταρχικός στόχος και του Στιβ ΜακΛάρεν θα είναι να μη δεχτεί γκολ η ομάδα του. Τα περισσότεραunder2,5 της κατηγορίας μετρούν οι «Baggies», την ώρα που οι «καρακάξες» σκοράρουν με το σταγονόμετρο μακριά από το σπίτι τους, διαθέτοντας τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση της Πρέμιερ. Τα στατιστικά αυτά και η κρισιμότητα του αγώνα μας οδηγούν δίχως δεύτερες σκέψεις στην επιλογή του under2,25, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1,925 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2320. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Στο 0-0 έμειναν οι Ρόβερς στην έδρα της Γουίμπλετον το Σάββατο, στο αμέσως προηγούμενο διάστημα είχαν πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες. Η Λέιτον, έπειτα από τέσσερα κολλητά Χ, επικράτησε της Πόρτσμουθ με 3-2, έχει πλέον να ηττηθεί εδώ και έξι αγωνιστικές (2-4-0). Σωστά δείχνουν τα σετ, καλή σκέψη δείχνει το GG στο 1,80 της Bet365, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν 9/11 αμφίσκορα μακριά από το σπίτι τους.

2318. ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΜΠΑΡΝΕΤ

Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται η Κέμπριτζ, το επιβεβαίωσε περνώντας με 3-0 από την έδρα της Ντάγκεναμ το Σάββατο, νίκη που ήταν η τέταρτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (4-1-0, 4/5 over 2,5, 4/5 GG). Από δυο συνεχόμενες νίκες και τρία ματς χωρίς ήττα έρχεται και η Μπάρνετ (2-1-0), δεν είναι πάντως και τόσο αποτελεσματική στις εξόδους της ως τώρα (1-2-8 εκτός, 7/11 over 2,5, 8/11 GG). Στο 4-2-5 ο εντός έδρας απολογισμός της Κέμπριτζ (8/11 over 2,5, 8/11 GG), θεωρούμε ωστόσο ότι έχει αποκτήσει το μομέντουμ για να φτάσει στη νίκη, ικανοποιητικό το 2,10 του άσου στο Stoiximan, εξίσου πιθανά φαντάζουν και τα πολλά τέρματα.

2317. ΕΞΕΤΕΡ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Από δυο σερί ήττες έρχεται η Έξετερ, σε αμφότερες δέχθηκε από τρία τέρματα και δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική. Η Γουίμπλετον είναι επτά ματς χωρίς τρίποντο (0-5-2), μακριά από το σπίτι της πάντως τα πηγαίνει αρκετά καλά για την ώρα (3-6-2 εκτός). Υποψιασμένα τα σετ με ελαφρύ φαβορί τους φιλοξενούμενους, δεν βρίσκουμε αξία.

2322. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Χωρίς παιχνίδι το Σάββατο η Νορθάμπτον, είχε πέντε συνεχόμενες νίκες πριν από τη συνάντησή της προηγούμενης εβδομάδας με την Πόρτσμουθ, απέναντι στην οποία δεν τα κατάφερε, υποκύπτοντας τελικά με 1-2. Η Άκρινγκτον δεν χάνει εδώ και έξι αγωνιστικές (4-2-0, 4/6 over 2,5, 5/6 GG) και αποδεικνύεται ιδιαιτέρως αξιόπιστη μακριά από το σπίτι της (6-3-2 εκτός). Η Νορθάμπτον μετράει 7-1-3 μπροστά στο κοινό της και είχε πέντε κολλητά εντός έδρας τρίποντα πριν το ματς με την Πόρτσμουθ, κακό το σταύρωμα που έχουμε εδώ, με τις δυο ομάδες να είναι φορμαρισμένες και να μην κοντράρονται αυτή την περίοδο.

2321. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Μόλις μια νίκη στις τελευταίες 8 αγωνιστικές πρωταθλήματος έχει η Νιούπορτ (1-5-2), μπροστά στο κοινό της έχει επίσης καταφέρει να πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο από την αρχή της χρονιάς (1-5-5 εντός, 8/11 over 2,5). Η Πλίμουθ συμπλήρωσε δυο σερί νίκες με το 1-0 επί της Γέοβιλ και βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας, μακριά από το σπίτι της έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως αποτελεσματική (7-2-2 εκτός). Σωστό φαβορί της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι, το ασιατικό διπλό 0:0 στο 1,75 της Bet365 δείχνει καλή επιλογή.

2319. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΓΙΟΡΚ

Αναβλήθηκε το ματς της Μάνσφιλντ το Σάββατο, έρχεται από δυο σερί ισοπαλίες και τρία ματς χωρίς ήττα (1-2-0) και χρειάζεται να βελτιώσει τις εντός έδρας επιδόσεις της, καθώς έχασε τα τρία από τα πιο πρόσφατα πέντε μπροστά στο κοινό της (3-5-3 εντός). Η Γιορκ είχε επτά συναπτές ήττες, πριν επικρατήσει με 2-1 της Μόρκαμ το προηγούμενο Σάββατο (το παιχνίδι της για την Boxing Day αναβλήθηκε), μακριά από το σπίτι της έχει ηττηθεί και στα πέντε τελευταία και μετράει συνολικά 1-3-7. Δεν είναι για 1,70 ο άσος σε καμία περίπτωση, δεν πείθουν όμως και οι φιλοξενούμενοι για να σκεφτούμε την κόντρα, θα απέχουμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

2323. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΜΟΡΚΑΜ

Μόνο στην έδρα της τα καταφέρνει το τελευταίο διάστημα η Νοτς Κάουντι (7-1-3 εντός συνολικά), πάντως η Μόρκαμ (4-3-4 εκτός) της μόλις μιας νίκης στις πιο πρόσφατες επτά αγωνιστικές (1-1-5) δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει την έκπληξη.

2324. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΛΟΥΤΟΝ

Είχε μείνει αήττητη για έξι αγωνιστικές η Πόρτσμουθ (3-3-0, 5/6 over 2,5), προτού γνωρίσει την ήττα με 2-3 στην έδρα της Λέιτον το Σάββατο, μπροστά στο κοινό της κέρδισε άνετα στα δυο τελευταία τις Γιορκ και Χάρτλπουλ και μετράει συνολικά 4-6-1. Η Λούτον έχει τέσσερις ήττες στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της (1-0-4, 4/5 over 2,5), έχει κάνει πάντως αρκετές ζημιές στις εξόδους της (5-2-4 εκτός, 8/11 over 2,5, 8/11 GG). Χαμηλότερος του αποδεκτού ο άσος, που δεν ξεπερνάει το 1,70, ικανοποιητικό πάντως το over 2,5 στο 1,95 της Bet365, με τα τελευταία παιχνίδια και των δυο αντιπάλων να έχουν πολλά τέρματα.

2325. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Ήττα μετά από έξι αγώνες για τη Στίβενεϊτζ (3-3-0, 4/6 over 2,5, 5/6 GG), το 1-2 από την Κρόουλι, σε παιχνίδι που κατάφερε να φέρει στα ίσια στο 87’, αλλά να δεχθεί το γκολ που την καταδίκασε στις καθυστερήσεις. Η Ντάγκεναμ γνώρισε την τέταρτη κολλητή ήττα της το Σάββατο (0-3 από την Κέμπριτζ), από τα πιο πρόσφατα εννέα παιχνίδια της έχει χάσει τα επτά (1-1-7). Σε τραγική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, ευκαιρία για τη Στίβενεϊτζ να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, στο 1,93 ο άσος στον Stoiximan.

2315. ΓΕΟΒΙΛ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Χωρίς νίκη εδώ και 15 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η Γέοβιλ (0-6-9), το πιο πρόσφατο από αυτά το πάλεψε στην έδρα της Πλίμουθ, χωρίς τελικά να τα καταφέρει, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1. Η Όξφορντ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Έξετερ το Σάββατο (3-0), έχει χάσει μόνο μια φορά εδώ και οχτώ αγωνιστικές (5-2-1) και μακριά από το σπίτι της μετράει 6-3-2. Προφανώς και οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί για τη νίκη, ωστόσο το 1,72 του διπλού είναι ανάξιο ενασχόλησης.

2316. ΓΟΥΙΚΟΜ – ΚΡΟΟΥΛΙ

Δυο συνεχόμενες νίκες έχει η Γουίκομ, έπειτα από 2-0 στην έδρα της Λούτον, στο γήπεδό της πάντως δεν είναι και τόσο αποτελεσματική για την ώρα (4-4-3 εντός, 7/11 over 2,5, 8/11 GG). Η Κρόουλι με το 2-1 επί της Στίβενεϊτζ το Σάββατο, συμπλήρωσε επτά σερί GG & over 2,5 (3-1-3), γεμάτα με γκολ και τα ματς που δίνει μακριά από το σπίτι της (3-2-6 εκτός, 10/11 over 2,5, 8/11 GG). Αυτόματα στα πολλά τέρματα πάει το μυαλό μας στο εν λόγω σταύρωμα, στο 1,95 το over 2,5 στην Bet365.

2304. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Τέσσερις σερί νίκες συμπλήρωσε η Γουόλσολ με το 1-0 επί της Μίλγουολ το Σάββατο, διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ μπροστά στο κοινό της μετράει 6-3-2. Η Πιτέρμπορο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με το 2-0 επί της Τσέστερφιλντ, μετράει 5-1-1 στα τελευταία επτά και 5-1-5 μακριά από το σπίτι της. Σε καλό φεγγάρι βρίσκονται αμφότερες, σωστά δείχνουν τα σετ, δε θα πάρουμε θέση.

2310. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Δεν αγωνίστηκε το Σάββατο η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, προηγουμένως είχε δυο κολλητές νίκες με 1-0 απέναντι σε Κόβεντρι (εντός) και Σκάνθορπ (εκτός). Ούτε το ματς της Μπράντφορντ έγινε προχθές, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έφυγε νικήτρια από την έδρα της Τσέστερφιλντ και επιπλέον έχει καταφέρει στα πιο πρόσφατα έντεκα ματς πρωταθλήματος να μετράει 7-3-1. Καλύτερο μας φαίνεται το μομέντουμ των φιλοξενούμενων, πιστεύουμε ότι οι αποδόσεις αουτσάιντερ στα δεξιά του σετ αφήνουν περιθώριο για παιχνίδι, στο 1,925 το ασιατικό διπλό +0,25 στην Bet365.

2311. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Νίκη μετά από τρία ματς για τη Σκάνθορπ (1-0 τη Ντόνκαστερ), μπροστά στο κοινό της πάντως δεν έχει σκοράρει και έχει χάσει τα τρία τελευταία και μετράει συνολικά 5-1-5. Το παιχνίδι της Ρότσντεϊλ το Σάββατο αναβλήθηκε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μετριότατες εκτός έδρας επιδόσεις για την ώρα (2-4-5 εκτός). Πολύ δύσκολο για εκτίμηση ματς, το αφήνουμε στην άκρη.

2309. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΜΠΕΡΙ

Χωρίς τρίποντο εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Πορτ Βέιλ (0-1-3), πάντως τα 3/4 από αυτά τα έδωσε μακριά από το σπίτι της, ενώ μπροστά στο κοινό της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο (6-4-1 εντός). Η Μπέρι μετράει 2-0-4 στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της (δεν αγωνίστηκε το Σάββατο) και έχει συμπληρώσει πέντε σερί εκτός έδρας ήττες (4-2-5 εκτός). Σωστό φαβορί οι γηπεδούχοι, δεν θα κακίσουμε όποιον επιλέξει να τους στηρίξει.

2308. ΟΛΝΤΑΜ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Αναβλήθηκε το ματς της Όλνταμ το Σάββατο, 0-1-3 ο απολογισμός της στα τελευταία τέσσερα, χωρίς νίκη μπροστά στον κόσμο της από τον Αύγουστο (1-3-6 εντός). Η Ντόνκαστερ υπέστη ήττα στο γήπεδό της από τη Σκάνθορπ την Boxing Day, μακριά από το σπίτι της εμφανίζει αρκετές αδυναμίες (2-3-6 εκτός). Καθαρό πάσο.

2312. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Από δυο συνεχόμενες εκτός έδρας τριάρες έρχεται η Τζίλιγχαμ (3-0 τη Μίλγουολ, 3-1 τη Σουίντον), στο γήπεδό της είναι πανίσχυρη, έχοντας ηττηθεί μονάχα στο πιο πρόσφατο που έδωσε μπροστά στο κοινό της, με θύτη τη Μπέρτον (8-2-1 εντός). Η Κόλτσεστερ βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, έχει πια οχτώ σερί ήττες (6/8 GG & over 2,5), ενώ έχει χάσει και στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (2-1-8 εκτός, 10/11 over 2,5, 8/11 GG). Δεν θα μπορούσε να δίνει παραπάνω από 1,80 ο άσος, παίζεται με περισσότερο ρίσκο και το 1 & over 2,5 στο 2,50 της Bet365.

2305. ΚΡΟΥ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Σταθερά εντός της επικίνδυνης ζώνης η Κρου, μετράει 2-1-3 στα τελευταία έξι. Η Σριούσμπερι δεν κερδίζει εδώ και πέντε ματς (0-3-2), αλλά τουλάχιστον έχει αρκετά καλές εκτός έδρας επιδόσεις (3-3-5 εκτός). Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μπλέξουμε εδώ, προχωράμε στο επόμενο.

2314. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Φλίτγουντ το 1-1 απέναντι στη Σριούσμπερι, επιστρέφει τώρα στην έδρα της (4-3-3 εντός) στην προσπάθεια που κάνει για να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις του πίνακα. Το ματς της Γουίγκαν το Σάββατο αναβλήθηκε, στο τελευταίο της παιχνίδι πέρασε με 2-0 από την έδρα τη Μπάρνσλεϊ, διακόπτοντας σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη (0-1-2). Παρά τις καλές εκτός έδρας επιδόσεις των φιλοξενούμενων (4-4-3), θεωρούμε ότι δεν δικαιολογείται ο τόσο έντονος φαβοριτισμός τους με το διπλό να κυμαίνεται στα επίπεδα του 2,10, θα περιμέναμε να δούμε πιο ισορροπημένα σετ.

2313. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Την έβδομη συνεχόμενη ήττα της γνώρισε η Τσέστερφιλντ από την Πιτέρμπορο, με αποτέλεσμα να έχει πλησιάσει επικίνδυνα στη γραμμή του υποβιβασμού. Η Κόβεντρι κέρδισε μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-3-1), καθώς έστω και δύσκολα υπέταξε την Πορτ Βέιλ με 1-0, με αποτέλεσμα στα πιο πρόσφατα 14 ματς πρωταθλήματος έχει ηττηθεί μόλις μια φορά (7-6-1). Για κόντρα προσφέρονται οι φιλοξενούμενοι, χαμηλότερα του αποδεκτού όμως το διπλό του 2,00.

2307. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Η Μπέρτον είχε τέσσερα κολλητά τρίποντα πριν μείνει στο 3-3 με τη Ντόνκαστερ προ μιας εβδομάδας (το ματς του Σαββάτου με τη Μπράντφορντ αναβλήθηκε), με την έδρα να αποδεικνύεται στο μεγάλο φετινό όπλο της, αφού μπροστά στο κοινό της μετράει 7-3-1. Η Σουίντον ερχόταν επίσης από τέσσερις συναπτές επιτυχίες, προτού ηττηθεί στο γήπεδό της από τη Τζίλιγχαμ με 1-3, ενώ έφυγε νικήτρια και στις πιο πρόσφατες δυο εξόδους της (4-2-5 εκτός). Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους, θα θέλαμε όμως κάτι καλύτερο από το 1,80 του άσου για να βάλουμε τα χρήματά μας.

2306. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Καθαρή ήττα με 0-2 από τη Γουίγκαν γνώρισε η Μπάρνσλεϊ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της προ μιας εβδομάδας (το προχθεσινό παιχνίδι της αναβλήθηκε), το παλεύει εσχάτως προκειμένου να βγει από την επικίνδυνη ζώνη (2-1-2 στα τελευταία πέντε). Η Μπλάκπουλ (δεν έγινε το παιχνίδι της την Boxing Day) έχει συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες νίκες, χωρίς να δεχθεί γκολ στο διάστημα αυτό, μακριά από το σπίτι της πάντως αποδυναμώνεται αισθητά (2-2-7 εκτός). Χωρίς εντός έδρας τρίποντο εδώ και 6 ματς οι γηπεδούχοι (0-1-5, 3-2-6 συνολικά εντός), μεγάλες μας φαίνονται οι τιμές στα δεξιά του σετ, δυσκολευόμαστε ωστόσο να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στους φιλοξενούμενους.

2368. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Ντέρμπι κορυφής για τη σκωτσέζικη Τσάμπιονσιπ. Ισόβαθμες στην πρώτη θέση της βαθμολογίας οι δυο ομάδες, από ήττα έρχεται η Ρέιντζερς (1-2 από τη Φολκέρκ, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τα πολλά διαιτητικά λάθη), στο γήπεδό της πάντως είναι σχεδόν αλάνθαστη (8-1-0 εντός, 8/9 over 2,5). Η Χιμπέρνιαν έχει να χάσει από τα τέλη Αυγούστου (ηττήθηκε τότε εκτός έδρας από τη…. Ρέιντζερς), έκτοτε μετράει 12-2-0, ενώ έχει συμπληρώσει και έξι συνεχόμενα διπλά (6-0-2 εκτός). Αρκετά υποψιασμένα τα σετ που κυκλοφορούν, είναι φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά δεν μας πείθουν και τόσο απέναντι σε ένα φορμαρισμένο αντίπαλο.

2347. MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Η Μπρέιντρι (7-3-3 εντός) έχασε από τη Μπόρχαμ εκτός έδρας με 1-0 στο προηγούμενο ματς χωρίς να παίξει καλά. Άσχημο αποτέλεσμα, αφού ερχόταν από πέντε σερί αήττητα παιχνίδια. Η Γουέλινγκ (2-2-8 εκτός) έχασε εύκολα με 1-2 από τη Ντόβερ και συμπλήρωσε οκτώ ματς δίχως νίκη (0-3-5). Η γηπεδούχος είναι ανώτερη ομάδα και σε καλύτερη κατάσταση, όμως ο άσος του 1,65 δεν έχει αξία.

2354. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΤΟΡΚΙ

Η Τσέλτεναμ (8-4-1 εντός) βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και έχει απόσταση επτά βαθμών από τη δεύτερη Φόρεστ Γκριν. Έχει πέντε σερί νίκες και δείχνει ότι δύσκολα θα χάσει την απευθείας άνοδο. Η Τορκί (2-6-5 εκτός) κέρδισε με 4-1 τη Φόρεστ Γκριν στο προηγούμενο παιχνίδι της και κατάφερε να κάνει την έκπληξη της Boxing Day. Ο άσος είναι στο 1,35, τιμή που δεν μας αφήνει πολλές επιλογές πέρα από το πάσο.

2357. ΧΑΛΙΦΑΞ – ΡΕΞΑΜ

Η Χάλιφαξ (2-6-5 εντός) μετά από ένα κάκιστο σερί με πέντε συνεχόμενες ήττες έχει πέντε αήττητα παιχνίδια. Στο τελευταίο κέρδισε με 0-1 τη Λίνκολν σε ένα οριακό παιχνίδι που δεν άξιζε και τόσο το τρίποντο. Η Ρέξαμ (5-1-5 εκτός) έχασε από τη φορμαρισμένη Σάουθπορτ με 0-1 και παρουσιάζει τα γνωστά της σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Αρκετά χαμηλά το διπλό στο 1,75. Πάσο.

2355. ΤΣΕΣΤΕΡ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Η Τσέστερ (6-4-3 εντός) δεν έπαιξε στη Boxing Day λόγω του καιρού και έρχεται από τη σημαντική νίκη με 4-1 επί της Τορκί, μετά από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η Μάκλσφιλντ (6-0-8 εκτός) έχασε με 1-2 από την Τρανμίρ, είχε μείνει με δέκα παίκτες κάτι που βοήθησε αρκετά την αντίπαλο της να πάρει το τρίποντο. Μπερδεμένο παιχνίδι, δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στη γηπεδούχο.

2351. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Η Ντόβερ (8-3-1 εντός) κέρδισε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το 1-2 τη Γουέλινγκ και έκανε πραγματικά αρκετά καλή εμφάνιση. Η Μπρόμλι (4-2-7 εκτός) πήρε σημαντική ισοπαλία με 2-2 από την Ίστλι και σταμάτησε το σερί των πέντε ηττών στο πρωτάθλημα, έπαιξε σχετικά καλά στο πρώτο ημίχρονο, όμως η ανωτερότητα της αντιπάλου στο δεύτερο μισό ήταν φανερή και μάλιστα θα μπορούσε ακόμα και να χάσει. Ο άσος στο 1,65 δεν έχει αξία, παρότι πιστεύουμε ότι θα κερδίσει η γηπεδούχος, τον σημειώνουμε για το live.

2350. ΙΣΤΛΙΧ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Η Ίστλι (7-1-4 εντός) παρότι στο 46’ ήταν με 2-0 πίσω στο σκορ από τη Μπρόμλι μέχρι το 59’ κατάφερε να φέρει στα ίσια το παιχνίδι. Με δύο γκολ του Στρέβενς πήρε το λιγότερο που άξιζε στο ματς της Boxing Day, αφού ήταν ελαφρώς καλύτερη από την αντίπαλο της. Η Όλντερσοτ (5-2-5 εκτός) δεν έπαιξε άσχημα όμως έχασε με 0-1 από τη Γουόκινγκ στο προηγούμενο ματς. Παιχνίδι που το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Ανώτερη ομάδα η γηπεδούχος, δίκαιες οι τιμές γύρω στο 1,80 για τον άσο.

2356. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Έχασε από την Τορκί με 4-1 η Φόρεστ Γκριν (10-1-2 εντός), αποτέλεσμα έκπληξη αφού η γηπεδούχος είναι από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας. Η Κιντερμίνστερ (0-5-7 εκτός) έχει πέντε σερί ήττες και δεν δείχνει να βρίσκεται στο επίπεδο της κατηγορίας. Ο άσος δικαιολογημένα βρίσκεται στο 1,30.

2348. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΓΚΙΣΕΛΙ

Η Γκέιτσχεντ (4-3-6 εντός) δεν έπαιξε με τη Μπάροου για τη Boxing Day και έρχεται από τη βαριά ήττα με 1-5 από τη Γουόκινγκ στο τελευταίο ματς της πριν τις γιορτές. Η Γκάισλι (1-6-5 εκτός) δεν έπαιξε με τη Γκρίμσμπι λόγω του καιρού και το τελευταίο της ματς ήταν με 0-1 από την Όλντερσοτ. Δεν μπλέκουμε στο συγκεκριμένο ματς, το θεωρούμε αρκετά περίεργο.

2352. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΜΠΑΡΟΟΥ

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τη Σάουθπορτ (3-3-6 εντός) επί της Ρέξαμ με 0-1, με αρκετά καλή εμφάνιση κέρδισε και συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Η Μπάροου (2-2-9 εκτός) έχει να παίξει από τις 19/12 αφού το ματς με την Γκέιτσχεντ αναβλήθηκε. Σε καλύτερη κατάσταση η γηπεδούχος, που έχει βρει ρυθμό στα τελευταία παιχνίδι, η φιλοξενούμενη δεν είναι κακή, αλλά πιστεύουμε ότι η φόρμα θα της δώσει την πέμπτη σερί νίκη της. Το Draw No Bet της Σάουθπορτ στο 1,85 (Stoiximan) αποτελεί επιλογή του Betol αλλά και των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2353. ΤΡΑΝΜΙΡ – ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Η Τρανμίρ (6-1-5 εντός) μετά από τέσσερα παιχνίδια δίχως νίκη κέρδισε με 1-2 τη Μάκλσφιλντ, με τη βοήθεια των αντιπάλων αφού έμειναν με δέκα παίκτες και έδωσαν το αριθμητικό πλεονέκτημα. Η Όλτρινχαμ (2-2-9 εκτός) δεν έπαιξε στη Boxing Day αφού ο αγώνας της αναβλήθηκε. Καλύτερη ομάδα η γηπεδούχος, όμως το 1,53 δεν είναι ούτε η δίκαιη τιμή.

2349. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ - ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για τη Γουόκινγκ (7-2-4 εντός) με 0-1 επί της Όλντερσοτ, δεν άξιζε 100% το τρίποντο, αφού η αντίπαλος της δεν ήταν κακή, όμως στις λεπτομέρειες κατάφερε να κερδίσει. Η Μπόρχαμ (3-3-6 εκτός) μετά από πέντε ματς δίχως νίκη κέρδισε με 1-0 τη Μπρέιντρι και έπαιξε αρκετά καλά κάτι που της δίνει ελπίδες για τη συνέχεια του εορταστικού προγράμματος. Καλή απόδοση έπιασε στο τελευταίο η φιλοξενούμενη και γι αυτό θεωρούμε άδικο το 1,75 του άσου, πιο κοντά στο 2,00 είναι η fair τιμή στα μάτια μας.

2372. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Από δυο ήττες (μια στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο) έρχεται η Εσκισεχιρσπόρ, στο πρωτάθλημα μετράει 1-0-4 στα πιο πρόσφατα τέσσερα (5/5 GG & over 2,5), με τα ατελείωτα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει (ήδη 13 ποδοσφαιριστές της έχουν καταθέσει προσφυγές), να αποτελούν τροχοπέδη στην προσπάθεια που κάνει για να σώσει την κατηγορία. Η Γκεντσλέρ δεν είχε μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις, έρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και επτά ματς χωρίς νίκη (0-3-4), με αποτέλεσμα να έχει πέσει εντός της επικίνδυνης ζώνης, ενώ συνεχίζει με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο της. Για κόντρα προσφέρονται οι γηπεδούχοι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν τραγικές εκτός έδρας επιδόσεις (0-1-6 εκτός) και δεν χαίρουν της εμπιστοσύνης μας.

2374. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Η Μίντλεσμπρο (8-2-1 εντός) δεν έπαιξε στη Boxing Day αφού ο αγώνας της αναβλήθηκε, έρχεται από το 0-3 επί της Μπράιτον, νίκη που της έδωσε μεγάλη ψυχολογική ώθηση για το εορταστικό πρόγραμμα. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (2-5-4 εκτός) συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και μετά το 4-1 επί της Γουλβς κέρδισε εύκολα με 3-0 τη Μπέρμιγχαμ την προηγούμενη αγωνιστική και δείχνει σε φοβερή κατάσταση. Αρκετά φορμαρισμένη η φιλοξενούμενη, αλλά δεν πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να αντέξει και να μην χάσει στην δυνατή έδρα της ανώτερης Μίντλεσμπρο.

2375. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Άρσεναλ είναι δεδομένα και το Σάββατο απλώς επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον πειστικό τρόπο κόντρα στη Σαουθάμπτον, όπου οι «κανονιέρηδες» ηττήθηκαν με το βαρύ 4-0. Η Μπόρνμουθ παρέμεινε για έκτο ματς αήττητη με το 0-0 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, βρισκόμενη σε εξαιρετική κατάσταση. Η εστία των Λονδρέζων παραβιάστηκε στις 6/7 τελευταίες αγωνιστικές και η Μπόρνμουθ έχει αποδείξει πολλάκις πως μπορεί να σκοράρει κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, με το αμφίσκορο να αποτελεί επιλογή στο 1,83 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2377. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΤΣΕΛΣΙ

Το χάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζεται, καθώς έφτασε τα επτά συνεχόμενα ματς δίχως νίκη και τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες, εξακολουθώντας να σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο. Ο Λουίς Φαν Χάαλ βρίσκεται στο κατώφλι της εξόδου και το παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι θα κρίνει εν πολλοίς το αν θα συνεχίσει στο «Ολντ Τράφορντ». Στον αντίποδα, οι «μπλε» μετά την απομάκρυνση του Μουρίνιο, ο οποίος ακούγεται έντονα για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ, ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους και η αλήθεια είναι πως οι εμφανίσεις κόντρα σε Σάντερλαντ και Γουότφορντ (στο ντεμπούτο του Χίντινκ) ήταν σαφώς βελτιωμένες. Πολύ κακό το κλίμα στους γηπεδούχους και θεωρούμε πως ο συμπατριώτης του Φαν Χάαλ, ο Χίντινκ θα είναι αυτός που θα του δώσει την τελική σπρωξιά προς την έξοδο, με το 0:0 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,10 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2376. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Πληγωμένη από τις πολλές απουσίες η Γουέστ Χαμ έμεινε το Σάββατο χωρίς νίκη για 8η σερί αγωνιστική (0-6-2) αλλά μαζεύει πολύτιμους πόντους αφού συμπλήρωσε πέντε διαδοχικές ισοπαλίες. Η Σαουθάμπτον ταξιδεύει με μπόλικη αυτοπεποίθηση μετά την επιβλητική νίκη επί της Άρσεναλ (4-0) αλλά εκτός έδρας δεν φημίζεται για την δυναμική της (2-5-8 στα 15 τελευταία). Δεν αποκλείεται να δούμε άλλη μία ισοπαλία σε ματς της Γουέστ Χαμ, στο 2,00 προσφέρει η Bet365τον ασιατικό άσο +0,25 που καλύπτει και αυτό το ενδεχόμενο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2378. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Σε καλό φεγγάρι η Φενέρ, έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και βρίσκεται πάντα στο κυνήγι της Μπεσίκτας που οδηγεί την κούρσα. Η Σιβασπόρ δεν είχε υποχρεώσεις για το κύπελλο μεσοβδόμαδα, μετράει 1-2-2 στα πιο πρόσφατα πέντε ματς πρωταθλήματος και ο εκτός έδρας απολογισμός της είναι 1-2-5. Με δυο σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι, εκτός είναι ο εξτρέμ Νάνι (15 συμ./6 γκολ) και ο φορ Φερναντάο (16 συμ./6 γκολ), παρόλα αυτά πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στη νίκη, αντί του χαμηλού 1,35 για τον απλό άσο, θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 1 & under 3,5 στο 2,15 του Stoiximan , με όλες τις φετινές εντός έδρας νίκες της Φενέρ στο πρωτάθλημα να έχουν επιβεβαιώσει τον εν λόγω συνδυασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ