ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

279. ΤΟΣΟΥ - ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος στην Ιαπωνία, ένα βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά θέλει η Σαγκάν Τόσου (7-2-6 εντός), μόνο νίκες μέχρι το τέλος και μερικά ακόμα μικρά και μεγάλα θαύματα η Γιούμπιλο Ιβάτα (1-6-8 εκτός), κάτι που δεν θα συμβεί (0-1-4 μετράει στα πέντε τελευταία). Αντιστοιχηματικό το συγκεκριμένο.

280. ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ – ΖΕΝΙΤ

Nτέρμπι κορυφής στη Ρωσία, κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι, με τη Σπαρτάκ να προέρχεται από την πρώτη εντός έδρας ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα (4-2-1 εντός έδρας ρεκόρ) στο ντέρμπι κόντρα στη Λοκομοτίβ (1-3), ενώ θα στερηθεί των υπηρεσιών του καλύτερου παίχτη της Χουράδο και πιθανότατα του πρώτου σκόρερ της Μοσβινιάν (14 αγ./9 γκολ). Από δύο σερί εντός έδρας 1-1 προέρχεται η πρωτοπόρος Ζενίτ (6-1-1 εκτός) κόντρα σε Άμκαρ και Πόρτ), προηγουμένως όμως στο πρωτάθλημα μετρούσε οκτώ σερί νίκες. -0,25 ασιατικό διπλό.

281. ΚΑΒΑΣΑΚΙ – ΣΙΜΙΖΟΥ

Έχει επιστρέψει μετά από ένα μικρό διάλειμμα σε over και GG η Καβασάκι (9-4-2 εντός, 12/15 GG, 11/15 over 2,5), έχει κάποιες ελπίδες για την 3η θέση, η Σιμίζου (8/15 over 2,5 εκτός, 5-3-7 ρεκόρ) είναι αδιάφορη βαθμολογικά αλλά σε καλή κατάσταση (4-0-2 στα πιο πρόσφατα), θα πάμε με τα πολλά γκολ.

282. ΟΜΙΓΙΑ - ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ

Δεν έχει σταματημό ο κατήφορος της Ομίγια (έξι σερί ήττες, 1-0-14 στα πιο πρόσφατα!), η Κόφου (3-7-5 εκτός) μάχεται για την παραμονή της. Υπερβολή να δίνονται φαβορί οι φιλοξενούμενοι, αφού πολύ συχνά κολλάνε στο Χ, γι αυτό θα παίξουν πρωτίστως και σε αυτό το παιχνίδι.

283. ΣΕΝΤΑΪ – ΟΥΡΑΒΑ

Σίγουρα απογοητευμένη από την απώλεια του Λιγκ Καπ (ήττα στον τελικό με 1-0 από την Κασίβα) η Ουράβα (7-3-5 εκτός), δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα πάντως αφού η μάχη του τίτλου μαίνεται και αυτή είναι στο -2 από την πρωτοπόρο Γιοκοχάμα. Αδιάφορη βαθμολογικά η Σεντάι αλλά πολύ σκληρό καρύδι στην έδρα της (7-6-2), θέλει πολύ τόλμη το διπλό.

284. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ

3,5 ματς χωρίς γκολ συμπλήρωσε η Εσπανιόλ αλλά δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να σκοράρει κάποιος απέναντι στη Σεβίλλη που προέρχεται απο 7 σερί εκτός έδρας GG. Δύσκολα θα κερδίσει η Σεβίλλη αλλά ούτε οι γηπεδούχοι πείθουν ώστε να τους εμπιστευτούμε.

Πάμε Στοίχημα LIVE

285. ΟΥΕΛΒΑ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες, η Ουέλβα (4-2-0 εντός) θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα μετά το 3-1 από την Πονφεραδίνα που έδωσε τέλος στο 7-1-0 σερί της, η Λα Κορούνια (4-0-2) να αποδείξει ότι μπορεί και κόντρα στις καλές ομάδες της κατηγορίας. Τριπλή είναι, σκεφτόμαστε το ρίσκο στην ισοπαλία που δεν θα δυσαρεστήσει καμία από τις δύο.

286. ΤΖΕΝΟΑ – ΒΕΡΟΝΑ

Φορμαρισμένες αμφότερες, με τη Τζένοα να έχει 3-0-1 στα τελευταία 4 και τη Βερόνα 5-0-1 στα τελευταία 6. Έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένες οι αποδόσεις, με το +0,25 των φιλοξενούμενων στο 1,975 της Βet365 να προκαλεί.

287. ΤΣΒΟΛΕ – ΤΒΕΝΤΕ

Εντελώς αναξιόπιστοι φέτος οι μεγάλοι της Ολλανδίας, από γκέλα σε γκέλα πάνε, είναι χαρακτηριστικό της φετινής εικόνας τους ότι την προηγούμενη αγωνιστική δεν κέρδισε καμία εκ των Τβέντε, Φέγενορντ, Άγιαξ και Αϊντχόφεν, παρότι όλες αγωνίστηκαν στις έδρες τους! Δράστης στην έκπληξη επί της τελευταίας η εξαιρετική φέτος Τσβόλε (5-4-3 ρεκόρ, 3-2-1 εκτός), πήρε ισοπαλία με 1-1 στο Φίλιπς Στάντιον και δείχνει έτοιμη για νέο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Τβέντε (3-0-2 εκτός) που αγνοεί τη νίκη στα τρία πιο πρόσφατα. 1Χ, παρότι για τους γηπεδούχους δεν θα αγωνιστεί ο αρχισκόρερ Μπένσον (11 αγ./5 γκολ)

288. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Πολύ οριακές οι τελευταίες νίκες της Τότεναμ (3-1-1 εντός) για να την στηρίξουμε τόσο χαμηλά απέναντι σε μια ομάδα όπως η Νιούκασλ (2-0-3 εκτός) που έρχεται με ψυχολογία από τη νίκη επί της Τσέλσι.

289. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Σωστά μοιρασμένο, η Κόνιασπορ μετράει 3-0-2 εντός, η Αντάλια (1-3-1 εκτός) παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία (3-2-0). Δεν θα πάρουμε πλευρά., αρκετά πιθανή μοιάζει η αλληλεξουδετέρωση.

290. ΜΠΟΧΟΥΜ – ΚΟΛΩΝΙΑ

Καλό ποδόσφαιρο παίζει η Μπόχουμ ,3-2-2 το εντός έδρας ρεκόρ της, προέρχεται από διπλό στο Κότμπους και την προσβάλει το σετ των αποδόσεων, από την άλλη όμως η αήττητη Κολωνία των τεσσάρων σερί διπλών (4-3-0 εκτός) δεν κοντράρεται.

291. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ – ΑΟΥΕ

Τεράστια αμυντικά κενά παρουσίασε η Άουε στη συντριβή με 2-6 από τη Γκρόιτερ Φιρτ την προηγούμενη αγωνιστική, εκτός έδρας είναι παραδοσιακά αδύναμη (1-0-5 φέτος), από μεγάλο διπλό –το πρώτο της φέτος- στο Μόναχο με σκορ 1-3 προέρχεται η Ντιναμό Δρέσδης (2-3-2 εντός) που δείχνει να βρίσκει το δρόμο της μετρώντας 3-1-0 στα πιο πρόσφατα. Άσος.

292. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ. – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

Είναι εμφανές ότι η Φορτούνα Ντίσελντορφ δεν μπορεί φέτος να πρωταγωνιστήσει στην Τσβάιτε Λίγκα, με το στανιό οι νίκες της (και οι τέσσερις στο γκολ), μόλις 3-2-2 μετράει στην άλλοτε πανίσχυρη έδρα της. Το κεφάλι του παίζει ο προπονητής της Μπίσκενς, η Σαντχάουζεν είναι ακριβώς η ομάδα που μπορεί να δυσκολέψει τη Φορτούνα αφού παίζει πολύ κλειστά, 1-1-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της αλλά στα τρία πιο πρόσφατα έχει κρατήσει το μηδέν πίσω. Πάσο.

293. ΜΠΟΡΝΤΟ – ΝΑΝΤ

Μαλωμένες με την ήττα αμφότερες,με τους γηπεδούχους να έχουν 3-4-0 στα τελευταία 7 πρωταθλήματος, ενώ τη Ναντ να έχει 6-1-2. Η Μπορντό έχει το προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά η ισοπαλία είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα.

294. ΟΝΤΕΝΣΕ – ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ

Εμφανές το ξεφούσκωμα της Βέστσαελαντ (1-1-4 στα έξι τελευταία), σκληροτράχηλη ομάδα εκτός έδρας (1-4-2 ρεκόρ) οι νεοφώτιστοι αλλά η Οντένσε (2-3-1 εντός) έχει την ποιότητα να το καθαρίσει.

295. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κλασσικό αθηναϊκό ντέρμπι με μεγάλη οπαδική αντιπαλότητα. Ο Ατρόμητος εντυπωσιάζει με τη σταθερότητα του φέτος αλλά ο Πανιώνιος παίζει με πολύ πάθος σε κάθε ματς, πόσο μάλλον σε μια τέτοια αναμέτρηση. Χαμηλή η απόδοση του διπλού, η αξία βρίσκεται στην ισοπαλία.

Πάμε Στοίχημα LIVE

296. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Ντέρμπι κορυφής, η Σταντάρ Λιέγης (4-2-0 εντός) επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-3-1) με το 0-1 στη Γάνδη, η Κλαμπ Μπριζ(4-0-2 εκτός) μετά από τρεις ήττες με το 1-0 επί της Λόκερεν. Μεγαλύτερη σταθερότητα και καλύτερα στοιχεία έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι γηπεδούχοι, αλλά το μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό τους (ήττα με 1-3 από τη Σάλτσμπουργκ) περιπλέκει τα πράγματα.

297. ΜΠΡΕΝΤΑ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Καλή εμφάνιση και νίκη με 2-0 σημείωσε την Πέμπτη στο Γιουρόπα Λιγκ η Αϊντχόφεν επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί που έτρεχε (0-2-3). Αυτό δεν θα μας εμποδίσει από το να την κοντράρουμε για ακόμα μια φορά εκτός έδρας, όπου μετράει 1-2-3 στο πρωτάθλημα, 1,80 πληρώνει το +1 ασιατικό της Μπρέντα που προέρχεται από τρεις σερί εντός έδρας νίκες (3-1-2 ρεκόρ).

298. ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΑΓΙΑΞ

Ό,τι ισχύει και από πάνω, τρία ματς αήττητη η Ναϊμένγκεν (1-2-3), αρχίζει να βρίσκει πατήματα προσπαθώντας να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, χωρίς εκτός έδρας νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα η Άγιαξ (0-3-2). +1 ασιατικός άσος.

299. ΦΟΛΕΝΤΑΜ – ΦΕΝΛΟ

Αναξιόπιστη εντελώς φέτος η Φένλο (2-3-3 εκτός), ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, η Φόλενταμ όμως με 2-2-4 εντός δεν αξίζει την εμπιστοσύνη μας.

300. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Έχει αρχίσει το ξεφούσκωμα της Κράσνονταρ (δύο σερί ήττες), ευκαιρία έχει η Ρουμπίν (2-3-2 εντός) να επιστρέψει στις νίκες.

301. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Τρία ματς χωρίς νίκη έμεινε η Αταλάντα αλλά στην έδρα της είναι παραδοσιακά δυνατή και έχει ρεκόρ 3-1-1. Σε καλό φεγγάρι η Μπολόνια που μάζεψε 7 βαθμούς στα τελευταία 3 και μπορεί να φύγει από το Μπέργκαμο με τον πόντο της ισοπαλίας.

302. ΚΑΛΙΑΡΙ – ΤΟΡΙΝΟ

Ντεφορμέ η Κάλιαρι, έχει 4/5 ήττες εσχάτως και στην έδρα της (2-2-1) έχει 4/5 GG. Εθισμένη στα αμφίσκορα η Τορίνο που σκοράρει αλλά και δέχεται εύκολα το γκολ, έχει 7/9 τελευταία. Ξεκάθαρη επιλογή το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

303. ΚΙΕΒΟ – ΜΙΛΑΝ

Σε άσχημη κατάσταση και οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να μοιάζουν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό και τους φιλοξενούμενους να κάνουν το χειρότερο τους ξεκίνημα στο πρωτάθλημα εδώ και 30 χρόνια. 13 σερί νίκες έχει η Μίλαν απέναντι στη Κιέβο και αναμένεται να τις κάνει 14, διπλό.

304. ΠΑΡΜΑ - ΛΑΤΣΙΟ

Αδικείται η Πάρμα από τη συγκομιδή της στα τελευταία ματς, ενώ στην έδρα της τα πάει σχετικά καλά (3-1-2). Σέρνεται η Λάτσιο στις τελευταίες αναμετρήσεις και εκτός έδρας χάνεται (0-2-3), προβάδισμα στον άσσο ο οποίος όμως θέλει και κάλυψη στο Χ.

305. ΡΟΜΑ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Χωρίς Ζερβίνιο και Τότι η Ρόμα που εντυπωσιάζει φέτος και βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας. Η Σασουόλο έχει βελτιωθεί στα τελευταία ματς αλλά εμφανίζει μεγάλα κενά στην άμυνα της. Επιλογή όπως και σε κάθε ματς των γηπεδούχων το να σημειωθούν τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

306. ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΡΑΝΧΑΪΜ

Τα αουτσάιντερ πέρασαν στον τελικό των πλέι-οφ της Αντεκολίγκεν, μονό ματς και εδώ στην έδρα της Μιόνταλεν, η γνωστή τριπλή.

307. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Καλή παράδοση (3-1-0 την τελευταία τετραετία) έχει η Σάντερλαντ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, η εικόνα των ομάδων φέτος όμως είναι η μέρα με τη νύχτα. Η Ανεβασμένη Σίτι δεν μπορούμε να δούμε πώς θα σκοντάψει κόντρα σε μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος.

308. ΜΑΪΝΤΖ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ.

Σε αναζήτηση νίκης η Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-2-2 εκτός), η Ευρώπη την έχει ξελογιάσει και μετράει 0-4-2 στα τελευταία (όλα GG). 5/6 GG και στα αντίστοιχα η Μάιντζ, θα πάμε με τα πολλά γκολ.

309. ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΣΙΟΝ

Νοκ-άουτ αγώνας για τους “16” του ελβετικού κυπέλλου, πολλές οι διακρίσεις της Σιόν στο θεσμό, την προηγούμενη εβδομάδα για το πρωτάθλημα επικράτησε με 3-0 της προσεχής αντιπάλου της ενώ είχε προηγηθεί το 2-0 επί της ισχυρής Γκρασχόπερς. Το μομέντουμ το έχουν οι φιλοξενούμενοι, πάμε με το Χ2.

310. ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ

Μπαράζ ανόδου/παραμονής στη Σουηδία, 1-1 το πρώτο ματς, στο οποίο η Χάλμσταντ έδειξε καλύτερο πρόσωπο. Εντελώς αντιστοιχηματικό, όπως συνηθίζουν να είναι τέτοιου είδους αγώνες.

311. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

2/2 νίκες (3/3 μετρώντας και το κύπελλο) με τον Οζντιλέκ στον πάγκο η Γκεντσλερμπιρλιγκί (2-1-2 εντός), 1-1-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της Τράμπζον που βρίσκεται ανάμεσα σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και δεν είναι δυνατόν να προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί. 1Χ.

312. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ

Δεν είναι αποτελεσματική φέτος στην έδρα της η Μπέρτον (2-2-4 εντός, 5-1-1 εκτός στη Λιγκ 2), η Χέρεφορντ όμως (1-2-6 εκτός στην Κόνφερενς) αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία (0-2-4). Σωστό φαβορί ο άσος.

313. ΓΕΟΒΙΛ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Από ταξίδι στη Ρωσία η Γουίγκαν (1-1-4 εκτός), η Γέοβιλ ξεκίνησε με 5 σερί εντός έδρας ήττες αλλά στα δύο πιο πρόσφατα έφερε 0-0 με τη Μπράιτον και κέρδισε 3-1 τη Φόρεστ. 1Χ.

314. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΑΑΡΑΟΥ

Νοκ-άουτ αγώνας για τους “16” του ελβετικού κυπέλλου, εξουθενωτικό ευρωπαϊκό ματς είχε την Πέμπτη η Σεν Γκάλεν (2-3 από τη Βαλένθια, αγωνίστηκε με παίχτη λιγότερο για πάνω από μισή ώρα), η Άαραου σκοράρει και γενικά είναι ικανή για ζημιές.

315. ΒΕΡΟΙΑ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

7 ματς χωρίς νίκη η Βέροια, παρόμοιο σερί έτρεχε η Καλλονή μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική. Κλειστός αναμένεται να είναι ο αγώνας, με τους γηπεδούχους να έχουν το πάνω χέρι αν το ματς ξεφύγει από την ισοπαλία, επιλογή αποτελούν τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1.

316. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ομάδες που εντυπωσιάζουν με τη σταθερότητα τους στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος αμφότερες, με τον Εργοτέλη να δείχνει να βρίσκεται στην αρχή μιας κοιλιάς πάντως. 4/5 GG μετράει ο Πανθρακικός εκτός έδρας, ενδεχομένως να προσθέσει άλλο ένα στη συλλογή του.

317. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Εξαιρετικά τα πάει ο Παναιτωλικός μέχρι τώρα, στηριζόμενος στην έδρα του (3-2-0, δεν έχει δεχτεί γκολ). Απέτυχε να σκοράρει σε 3/5 εκτός ο Λεβαδειακός που δύσκολα θα καταφέρει κάτι στο Αγρίνιο, καλή επιλογή τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1.

318. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Το -0,25 ασιατικό διπλό στο 1,90+ δεν είναι κακό, μια νίκη στα έξι τελευταία έχει η Γκρόντινγκ (2-2-3 εντός), η Ραπίντ (3-3-1) δείχνει να βρίσκει μομέντουμ στα τελευταία.

Πάμε Στοίχημα LIVE

319. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Δύσκολο τεστ για τη Φέγενορντ (4-0-2 εντός), δυνατή στην έδρα της αλλά στο τελευταίο σκόνταψε κόντρα στη Χέρακλες (1-2) ενώ δεν θα έχει ξανά τον αρχισκόρερ της Πελέ (11 αγ./10 γκολ). Η Άλκμααρ μετράει 5-1-0 επί Άντβοκαατ, πιο πολύ κοιτάμε προς την κόντρα του άσου.

320. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΣΟΣΟ

6 σερί over 2,5 και GG μετρά η Μαρσέιγ στην έδρα της, ενώ πλούσια σε γκολ είναι τα ματς της Σοσό από την ώρα που την ανέλαβε ο Ρενάρ. Προβάδισμα στα γκολ, με το over 2,5 να πληρώνει 1,975 στην Bet365.

321. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Μόνο την Έλφσμποργκ κέρδισε στα οκτώ τελευταία η Έσμπιεργκ (2-0-6), η Κοπεγχάγη κάθε εβδομάδα παρουσιάζεται και καλύτερη. Διπλό και over, δύσκολα θα μείνουν στο μηδέν οι γηπεδούχοι που έχουν την καλύτερη επίθεση αλλά και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, 5/6 GG μετράει εκτός η ομάδα του Σολμπάκεν.

322. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Δεν τα πάει καλά φέτος η Βαλένθια που δεν κερδίζει εύκολα ούτε στο Μεστάγια (3-0-3). Η Βαγιαδολίδ (1-2-3 εκτός) δεν χάνει εύκολα (μια ήττα με πάνω απο δύο γκολ διαφορά) και θα παίξει χωρίς τον καλύτερο μεσοεπιθετικός της Έμπερτ. 2,00 πληρώνει η νίκη των "νυχτερίδων" με 1 ή 2 γκολ διαφορά στην Bet365.

323. ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΧΙΡΟΝΑ

Αλλοπρόσαλλες και οι δύο μέχρι στιγμής, δεν πιάνονται από πουθενά αφού δεν κερδίζουν παιχνίδια στα μέτρα τους και μετά πάνε και κάνουν εκπλήξεις, όπως το πρόσφατο 1-2 της Μιραντές (3-1-2 εντός) στη Ρεάλ Χαέν. Ο φαβοριτισμός του άσου πάντως δεν δικαιολογείται με κάποιο τρόπο, κοιτάμε προς το +0,25 ασιατικό διπλό.

324. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ

Δεν μπορεί εκτός η Σαμπαντέλ (0-2-4), η Σπόρτινγκ Χιχόν (4-1-1 εντός) μπορεί να μην έχει νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα αλλά σε αυτό έχει ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες.

325. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΑΡΣΕΝΑΛ

Πρωτοπόρος της Πρέμιερ η Άρσεναλ, αήττητη εκτός (4-1-0), έρχεται με φόρα από το διπλό στο Ντόρτμουντ, η Γιουνάιτεντ ακόμα ψάχνει τα πατήματα της. Λόγοι που θα οδηγήσουν πολύ κόσμο στο διπλό που είναι σε αποδόσεις αουτσάιντερ, από την άλλη η Γιουνάιτεντ έχει πιο βαριά φανέλα και το winning mentality των τελευταίων χρόνων, τα εκτός έδρας παιχνίδια της Άρσεναλ ως τώρα ήταν κόντρα σε μέτριες ομάδες ενώ και τα αποτέλεσμα στη Γερμανία ήταν κατά πολύ μεγάλο ποσοστό αποτέλεσμα τύχης. Μπερδεμένο, θα αποφανθούμε στο live.

326. ΣΟΥΟΝΣΙ – ΣΤΟΟΥΚ

Μίνι κοιλιά δείχνει να κάνει η Σουόνσι (τέσσερα ματς χωρίς νίκη με 0-3-1), ομάδα στα μέτρα της είναι η Στόουκ αλλά χωρίς τον Μίτσου το πράγμα δυσκολεύει.

327. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Χαμογέλασε η τύχη στη Φράιμπουργκ, χωρίς να είναι καλή σημείωσε την πρώτη νίκη της στη φετινή Μπουντεσλίγκα (0-3 τη Νυρεμβέργη) και πήρε τον πόντο (0-0) στο Εστορίλ. Η Στουτγκάρδη (2-1-3 εκτός) προέρχεται από κατραπακιά στο Ντόρτμουντ (6-1) που έδωσε τέλος στο αήττητο σερί της με το Σνάιντερ στον πάγκο (3-4-0), όμως η Φράιμπουργκ δεν τη φοβίζει. Διπλό με κάλυψη το Χ.

328. ΓΚΕΝΚ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

13-4-0 έφτασε το αήττητο της Γκενκ σε όλες τις διοργανώσεις με το 2-2 της Πέμπτης στη Βιέννη κόντρα στη Ραπίντ, 6-0-1 το εντός έδρας ρεκόρ της στο πρωτάθλημα στο οποίο μετράει έξι σερί νίκες, η Άντερλεχτ σίγουρα πήρε ψυχολογία από το βαθμό στο Παρίσι αλλά φέτος στο Βέλγιο δεν είναι φόβητρο (4-0-2 εκτός). Μοιρασμένο στη μέση το σετ των αποδόσεων, κοιτάμε προς τα αριστερά.

329. ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΕΪΜΠΑΡ

Αμφότερες σε καλό φεγγάρι, η Τενερίφη (2-2-2 εντός) έχει το πλεονέκτημα της έδρας αλλά η Εϊμπάρ (2-2-2 εκτός) έρχεται από τρεις σερί νίκες. Τριπλή, δεν θα μπλέξουμε.

330. ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΣΑΝΤΝΕΣ

Τελευταία αγωνιστική στη Νορβηγία, ισόβαθμες στους 33 πόντους οι δύο ομάδες, θα περιμένουν τα νέα από το Βίκινγκ-Σάρπσμποργκ όπου αν δεν κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι σώζονται αμφότερες. Σε διαφορετική περίπτωση η Σάντνες (4-2-8 εκτός) είναι σε δυσμενή θέση γιατί έχει το χειρότερο συντελεστή τερμάτων από τις τρεις ομάδες που ισοβαθμούν στους 33 πόντους, η Βαλερένγκα (5-3-6 εντός) και με ισοπαλία είναι εξασφαλισμένη. Ματς μόνο για live betting.

331. ΒΙΚΙΝΓΚ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

To παιχνίδι-κλειδί στη μάχη της σωτηρίας, στη 14η θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής βρίσκεται η Σάρπσμποργκ (1-5-8 εκτός), με ήττα πέφτει απευθείας αν κερδίσει μια από τις Χόνεφος/Τρόμσο, με ισοπαλία θέλει μη νίκη της Τρόμσο (έχει χειρότερη διαφορά τερμάτων, στο +5 στα γκολ από τη Χόνεφος οπότε μόνο με θαύμα καλύπτεται αυτό) για να διατηρήσει τη θέση της, με νίκη θέλει ήττα μιας εκ των Σάντνες, Βαλερένγκα, Σόνγκταλ ή ισοπαλία και να καλύψει τη διαφορά τερμάτων (-17 έχει πριν το φινάλε, -20 η Σάντνες, -14 η Σόγκνταλ, -11 η Βαλερένγκα) για να σωθεί από τώρα. Η Βίκινγκ στην έδρα της είναι ισχυρή (8-5-1) αλλά η μοναδική ήττα της εκεί ήρθε στο πιο πρόσφατο (1-3 από τη βαθμολογικά ενδιαφερόμενη Άαλεσουντ), ενώ προέρχεται από τρεις σερί ήττες και πέντε ματς χωρίς τρίποντο. Βαθμολογικά αδιάφοροι οι γηπεδούχοι, εδώ αξίζει το ρίσκο στο ξερό διπλό του 3,30.

332. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Λίλεστρομ (6-5-3 εντός) και με σοβαρές απουσίες στα χαφ, νίκη και γκέλα της Στρόμσγκοντσετ θέλει η Ρόζενμποργκ (8-3-3 εκτός) για να της κλέψει τον τίτλο. Δεν πιστεύουμε ότι θα η πρωτοπόρος θα σκοντάψει, γι αυτό κρατάμε το -χαμηλό- διπλό μόνο για το live.

333. ΜΟΛΝΤΕ – ΣΤΑΡΤ

Σώθηκε η Σταρτ (4-3-7 εκτός) με τη νίκη επί της Λίλεστρομ την προηγούμενη αγωνιστική, η Μόλντε έσπασε το σερί της (6-1-0) με την ήττα κόντρα στη μαχόμενη για την παραμονή Σάρπσμποργκ και έχασε το προβάδισμα στη μάχη για την 4η θέση. Η ομάδα του Σόλσκιερ έχει και τον τελικό κυπέλλου (κοντράρεται με τη Ρόζενμποργκ) για να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά τερματίζοντας 4η θα είναι 100% σίγουρη, διαφορετικά αυτό μπορεί να καταλήξει στην Άαλεσουντ. Περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι να το καθαρίσουν.

334. ΜΠΡΑΝ – ΤΡΟΜΣΟ

Μόνο νίκη και όχι νίκη της Σάρπσμποργκ θέλει για να μην πέσει απευθείας η Τρόμσο, πηγαίνει στην 4η καλύτερη έδρα της κατηγορίας (9-3-2 με γκολ 25-10 μετράει στο Μπέργκεν η Μπραν) όντας μακράν η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της Τιπελίγκεν με ρεκόρ 0-4-10! Η Μπραν βέβαια εδώ και καιρό πετάει χαρταετό (0-3-4), παραιτήθηκε ο προπονητής της και θα πάει με υπηρεσιακό, οι φιλοξενούμενοι έχουν βαριά φανέλα και το διπλό του 2,45 έστω και πετσοκομμένο αποτελεί μονόδρομο.

335. ΟΝΤ – ΧΟΝΕΦΟΣ

Κέρδισε 3-1 την Σόγκνταλ την περασμένη Κυριακή η Χόνεφος (2-7-5 εκτός) και συνεχίζει να ελπίζει για την παραμονή (ή πιο σωστά τον μη απευθείας υποβιβασμό αφού μέχρι τη θέση των μπαράζ μπορεί να φτάσει), θέλει όμως νίκη και συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων (μη νίκη των Σάρπσμποργκ και Τρόμσο) για να τα καταφέρει. Ίσως και πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να έχει απολέσει κάθε ελπίδα, οπότε θα ασχοληθούμε με το ματς μόνο στο live.

336. ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

Μόνο με νίκη η Σόγκνταλ (4-5-5 εντός) θα είναι 100% σίγουρη για την παραμονή, και ο βαθμός πάντως κατά μεγάλο ποσοστό θα της είναι αρκετός (κινδυνεύει μόνο αν κερδίσει η Σάρπσμποργκ). Η Άαλεσουντ (6-2-6 εντός) θέλει τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με τη Μόλντε για να διατηρηθεί στην 4η θέση, σε αυτές τις περιπτώσεις το ένστικτο της αυτοσυντήρησης συνήθως αποδεικνύεται πιο δυνατό, αλλά τα νέα από τα άλλα γήπεδα μπορεί να τους κάνουν από νωρίς αδιάφορους.

337. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Σίγουρα 3η και στην Ευρώπη η Χάουγκεσουντ (5-4-5 εκτός), σίγουρα πρωταθλήτρια με νίκη η Στρόμσγκοντσετ (12-2-0 εντός με 36-12 τέρματα), δεν θα αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους. Άσος έστω και στο 1,30.

338. ΟΛΑΝΕΝΣΕ – ΜΠΡΑΓΚΑ

4ος γύρος του κυπέλλου Πορτογαλίας, νοκ-άουτ αναμέτρηση, σε τραγική κατάσταση η Μπράγκα, προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, υπ ατμών είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που αποδοκιμάζεται σε κάθε παιχνίδι. Αν μη τι άλλο μαχητική η Ολιανένσε, δεν είναι για τόσο χαμηλά το διπλό.

339. ΜΑΛΜΕ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Σούπερ Καπ Σουηδίας, το παιχνίδι γίνεται στην έδρα της πρωταθλήτριας Μάλμε που τελείωσε με τρομερή φόρα το πρωτάθλημα, η Γκέτεμποργκ εκτός έδρας φέτος ήταν πολύ μέτρια (5-3-7). Άσος.

340. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Μεγάλο ντέρμπι στο Βόσπορο, η Φενέρ (4-1-0 εντός) έχει φέτος το κοκαλάκι της νυχτερίδας, στα χασομέρια έχει πάρει ουκ ολίγες νίκες. Στο -6 από τη μισητή αντίπαλο της η Γαλατά (2-2-1 εκτός) δεν θέλει η απόσταση να ανοίξει και άλλο αλλά αμυντικά μπάζει (μόλις μια φορά κράτησε το μηδέν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη) ενώ θα παραταχθεί ξανά χωρις τον βασικό κίπερ της Μουσλέρα, με τον Σνάιντερ να είναι αμφίβολος. Άσο δείχνει το μομέντουμ.

341. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β – ΑΛΑΒΕΣ

Δεν είναι φαβορί απέναντι σε καμία ομάδα της Σεκούντα η ουραγός και τρομερά αναποτελεσματική φέτος Ρεάλ Β’ (1-1-10 ρεκόρ). Μια σκέψη είναι το over, 5 σερί οver 3,5 μετράει η Αλαβές.

342. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ

Το μεγάλο ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος που θα δείξει αν ο ΠΑΟΚ είναι ικανός να μείνει μέχρι τέλους στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο ΟΣΦΠ κερδίζει εύκολα και πειστικά φέτος αλλά ο δικέφαλος δείχνει να έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας και παίρνει πάντα το αποτέλεσμα που θέλει είτε παίζει καλά είτε όχι. Δύσκολο για προβλέψεις ματς, πολύ χαμηλός ο άσσος, καλύτερη επιλογή το GG καθώς και οι δύο ομάδες είναι δυνατές επιθετικά αλλά έχουν κενά στην άμυνα.

343. ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤΜΙΡΑ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Ουραγός εναντίον πρωτοπόρου, από τα κέφια της Σάλτσμπουργκ και την εντεκάδα που θα παρατάξει ο Σμιτ εξαρτάται αποκλειστικά, δύσκολα πάντως το διπλό δεν θα κάνει την εμφάνιση του.

Πάμε Στοίχημα LIVE

344. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

5 σερί νίκες συμπλήρωσε η Ατλέτικο που δείχνει φέτος ικανή μέχρι και να μπει σφήνα σε Ρεάλ και Μπάρτσα. Ομάδα που δημιουργεί φάσεις και σκοράρει εύκολα εντός η Βιγιαρεάλ, μπορεί ακόμα και χωρίς τον Ντος Σάντος (6 γκολ) να σημειώσει τέρμα. Πιθανό το GG.

345. ΠΟΥΜΑΣ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Κλάσικο της Πόλης του Μεξικό, στα πλέι-οφ σίγουρα η Κρουζ Αζούλ (3-2-2 εκτός), στα Τάρταρα (2η απ’ το τέλος) η Πούμας, χωρίς νίκη (0-2-5, 2-12 γκολ) εντός έδρας στην Απερτούρα. 2-0-10 η παράδοση την τελευταία δεκαετία, θα κρατήσουμε το διπλό.

346. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΑΑΡΧΟΥΣ

Δεδομένο το μομέντουμ (4-3-0 αήττητο) της Μπρόντμπι (2-3-1 εντός) αλλά ο άσος της δεν είναι για 2,00 απέναντι σε μια ομάδα με 3-3-1 εκτός έδρας ρεκόρ. Ποντάρονται πάντως ήδη οι γηπεδούχοι, εμείς θα περιμένουμε το live ώστε να πειστούμε.

347. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Δύο σερί εντός έδρας ήττες η Μπελγράνο (3-0-4) και τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2), η ουραγός Κολόν (1-1-5 εκτός) όμως βρίσκεται σε ακόμα χειρότερη κατάσταση, με 0-2-7 από το τελευταίο τρίποντο, τεράστια διοικητικά προβλήματα και μια πρόσφατη καμπάνα έξι βαθμών στο κεφάλι. Πώς να μην πληρώνει κάτω από 2,00 ο άσος;

348. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΤΙΓΚΡΕ

Στοπ στο αήττητο σερί της Τίγκρε (2-3-0) έβαλε το 2-3 κόντρα στη Λανούς την περασμένη Κυριακή, εκτός έδρας μετράει 0-3-3 και στο “Λα Μπομπονέρα” περιμένουμε να τα βρει σκούρα κόντρα στη Μπόκα του 5-1-1 εντός που θέλει μόνο νίκη για να πλησιάσει την κορυφή. Άσος, 24-2-2 η παράδοση!

349. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Σε μεγάλη φόρμα και οι δύο ομάδες, αμφότερες έχουν εξαιρετική ψυχολογία μετά τις προκρίσεις τους σε κύπελλο και Σουνταμερικάνα αντίστοιχα. Τριπλή είναι το ματς, πιθανότερο αποτέλεσμα το Χ. Από το 1982 έχει να κερδίσει στη Κουριτίμπα η Σάο Πάολο.

350. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Σχετικά αδιάφορη η Ιντερνασιονάλ, καίγεται η Μποταφόγκο που κινδυνεύει να χάσει το Λιμπερταδόρες. Σε άσχημη φόρμα αμφότερες, αδικούν πολύ τους φιλοξενούμενους οι αποδόσεις και πάμε με το Χ2.

351. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Με νίκη η Κρουζέιρο κατακτά το πρωτάθλημα και μαθηματικά, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και το κλίμα πανηγυρικό. Δεν αστειεύεται στην έδρα της (13-2-1) και βρίσκει απέναντι της τη Γκρέμιο που είναι απογοητευμένη από τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Άσσος.

352. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ

Σε καλή κατάσταση και οι δύο, η μεν Πόντε Πρέτα παλεύει για τη σωτηρία, η δε Βιτόρια για να προλάβει το τρένο του Λιμπερταδόρες. Μπερδεμένο ματς, με τους γηπεδούχους πολύ κουρασμένους αλλά με τη τύχη να δείχνει να τους ευνοεί, ενώ τη Βιτόρια να είναι καλύτερη ομάδα αλλά να μην έχει το εύκολο διπλό. Πάσο pregame, θα έχει ψωμί στο live.

353. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Aπό διπλό στη Σλοβενία την Πέμπτη (0-1 τη Μάριμπορ) προέρχεται η Ζούλτε Βάρεγκεμ, που φέτος στην έδρα της είναι εξαιρετικά αποτελεσματική (6-1-0 με 16-8 τέρματα), 0-3-3 μετράει εκτός η Μπέβερεν, για τον πόντο θα κατέβει, δύσκολα θα τα καταφέρει αλλά και πάλι ο άσο είναι πολύ χαμηλά για να μας απασχολήσει, ενώ το χάντικαπ (-1,25) είναι επίφοβο.

354. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΠΟΡΤΟ

Αμφότερες προέρχονται από ευρωπαϊκό παιχνίδι, η Πόρτο έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Γκιμαράες, σε αυτές τις αποδόσεις πάντως δεν θα μπλέξουμε.

355. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΝΑΠΟΛΙ

Ισόβαθμες οι δύο ομάδες στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με τη Νάπολι πάντως να πείθει περισσότερο αγωνιστικά και να αδικείται από τις αποδόσεις, ενώ τη Γιούβε να προέρχεται από υπερπροσπάθεια απέναντι στη Ρεάλ μεσοβδόμαδα. Καλύτερη επιλογή το +0,75 των Ναπολιτάνων.

356. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Εξαιρετικά αδύναμη εμφανίζεται η Σαμπντόρια φέτος και οι σοβαροί Βιόλα δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στο να επικρατήσουν, άσσος.

357. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΛΥΩΝ

Εκ διαμέτρου αντίθετες οι εικόνες των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να βγάζουν θετική εικόνα ακόμα και στα ματς που δεν κερδίζουν και τη Λυών να είναι σταθερά αρνητική. Πιθανός ο άσσος αλλά πληρώνει λίγο αν αναλογιστούμε οτι πρόκειται για το μεγαλύτερο ντέρμπι αντιπαλότητας στη χώρα και οτι η Σεντ Ετιέν το κέρδισε για τελευταία φορά εντός έδρας πριν 20 χρόνια.

358. ΜΠΕΤΙΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σε τραγική κατάσταση η Μπέτις (0-1-4) που προέρχεται και από ταξίδι στην Πορτογαλία. Από νίκη σε νίκη πετάει η Μπαρτσελόνα και είναι στο χέρι της η διαφορά του ματς, καθώς η νίκη της είναι αδιαμφισβήτητη. Εντυπωσιακή είναι η παράδοση που κάνει λόγο για 17/20 GG ανάμεσα στις δύο ομάδες ανεξαρτήτου έδρας τα τελευταία 10 χρόνια, αν και με τις εμφανίσεις της Μπέτις το αμφίσκορο εμπεριέχει πολύ κίνδυνο.

359. ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Λείπει η ουσία από τη Μαγιόρκα (3-1-2 εντός), κάτι που έχει σε πλεόνασμα η Πονφεραδίνα (1-2-3 εκτός) που προέρχεται από νίκη επί της πρωτοπόρου Ουέλβα με σκορ 3-1. Πάσο.

360. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ.

Την αξιόμαχη Αρχεντίνος, που προέρχεται από το εμφατικό 4-0 επί της Ολίμπο, βρίσκει αντιμέτωπη η αναπτερωμένη Ρασίνγκ, που μετά από δύο σερί διπλά ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη της στο Ινισιάλ (0-1-5). Το φτωχό 1-1-5 μετράει εκτός και η ομάδα του Λομπάρντι, έτσι που είναι μοιρασμένες οι αποδόσεις δεν βρίσκουμε αξία ούτε στη μια ούτε στην άλλη μεριά.

361. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΣΑΝΤΟΣ

Καίγεται η Βάσκο για να σωθεί και πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στη Κοριτίμπα στο ντεμπούτο του έμπειρου κόουτς Μπατίστα. Αδιάφορη η Σάντος, βολοδέρνει στη μέση της βαθμολογίας, άσσος κινήτρου.

362. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Από την καλύτερη φετινή της εμφάνιση προέρχεται η Κορίνθιανς που απέναντι στη Βιτόρια άξιζε τη νίκη. Χρειάζεται 4 βαθμούς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη σωτηρία της. Η Φλουμινένσε είναι σκιά της ομάδας που πρωταγωνιστούσε τα τελευταία χρόνια και κινδυνεύει πολύ σοβαρά με υποβιβασμό, ενώ δείχνει ιδιαίτερα αγχωμένη. Άσσος.

363. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Σοκ από την εντός έδρας ήττα-αποκλεισμό στο Κόπα Σουνταμερικάνα από την Πόντε Πρέτα (0-2) τα ξημερώματα της Παρασκευής για τη Βελέζ, πάνω που έδειχνε να βρίσκει ρυθμό, εκτός στόχων πλέον όπως και η Ρίβερ που αποκλείστηκε με το βαρύ 1-3 από τη Λανούς στην ίδια διοργάνωση, τις πληγές τους θα προσπαθήσουν να γλύψουν αλλά η μιζέρια θα επικρατήσει.

364. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Νο Bet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ